Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
KRÜGER PARK SZAFARI
Dél-Afrikai Köztársaság, Körutazás Dél-Afrikában
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás
Indulási időpontok:

2023.jan. 22  - dec. 31 között

Indulás: minden héten vasárnap Johannesburgból



Mpumalanga nagyon kontrasztos terület, nyugatról meredek lejtő, buja őshonos erdők, kristálytiszta patakok és lezúduló vízesések határolják, majd átváltozik a sík Lowveld bushveldé, amely otthont ad az egyik leggazdagabb állat-és növényvilágnak a Földön. Különböző magántulajdonú védett területek és a híres Krüger Nemzeti Park található itt. A magántulajdonú parkokban sétálhatunk gyalogutakon és nyitott járművekben utazhatunk.

1. NAP: JOHANNESBURG - BUSH LODGE
Reggel indulás egy festői útvonalon Mpumalanga-ba. Útközben ebéd saját költségen. Ezt követően a Lowveld bushveld felé kanyarodunk. A Krüger Park mellett található tábor igényesen kialakított, teljesen beleolvad a környezetbe, frissítő medencével rendelkezik és lenyűgöző kilátás nyílik a környező bozótosra. A vacsora nyílt tűzön fő. A jól felszerelt Bush Lodge-ben éjszakázunk.

2. NAP: BUSH LODGE
Könnyű reggeli után indulunk a gyalogos vadlesre. Körülbelül 3 órán keresztül sétálunk, rendszeresen megállókkal. Az idegenvezető és egy nyomkereső vezeti a csoportot. 10 óra körül villásreggeli, majd pihenés a medencénél. Délután nyitott járművel vadles, amit éjszaka is folytatunk, így olyan éjszakai állatokat is megfigyelhetünk, amik egyébként általában nem láthatóak. Vacsora braai/afrikai barbeque. Szállás Bush Lodge-ben.

 

3. NAP PANORAMA ROUTE – HAZYVIEW
Egy kiadós reggelit követően, felfedezzük a híres Panorama Route-t. Egy megállókor megnézzük az impozáns Blyde River Canyon-t, Bourke’s Luck Potholes-t, a God’s Window-t. Megállunk Graskop-ban, egy hangulatos kis városban, ahol betérünk a híres Harry Pancake Bar palacsintázóba (saját költségen). Délután leereszkedünk a Kowyn Pass, egy hagyományos faluba, ahol eltöltünk egy kis időt a hely Shangan emberrel. Ezután transzfer a Lodge Hazyview szállásra.

 

4. NAP KRUGER NEMZETI PARK
Korán reggel a napfelketében indulás a Krüger Nemzeti Parkba, ahol az egész napot vadlessel töltjük. Piknikebéd. A Paul Krüger által 1898-ban alapított park a világ egyik legrégebbi és legismertebb parkja és egyben a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület 18.989 km2 területtel. Nagyvadakban dúskáló ligetes szavannái, part menti erdői és a nagy füves síkságai állatok sokaságának természetes lelőhelyei. Vacsora és szállás a park egyik táborhelyén. Késő délután visszatérés a Lodge Hazyview szállásra.

 

5. NAP TRANSZFER JOHANNESBURG
Indulás Johannesburgba reggeli után, érkezés a késő délutáni órákban.

Ár információk
2023. Részvételi díj: 360.000 Ft/fő

 

Ár tartalmazza: közlekedést, ételeket, kávét, teát, gyümölcslevet a reggelinél, szállást, gyalogtúrákat, vadleseket, belépési díjakat, angol idegenvezetőt.

Ár nem tartalmazza: repülőjegy+reptéri illetéket (193.900 Ft/fő-től), alkoholt, üdítőitalokat, borravalót, tranzitszállást Johannesburgban, reptéri transzfer oda-vissza.

Fontos: A program 18 és 55 év között ajánlott. Malária elleni óvintézkedés tanácsos. A hálózsákra, törölközőre és párnára van szükség ezen a programon. A gyalogos vadles eléggé megerőltető. Esetenként nagyon meleg lehet, így a leégés ellen megfelelő óvintézkedéseket kell tenni.

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!



A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!
Hírlevél feliratkozás