Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Hétvége Tel Aviv-ban!
Izrael, Tel Aviv
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

MÁRC. 21-24., ÁPR. 11 – 14., MÁJ. 16-19,, JÚN. 20-23.,JÚL.18-21.,
AUG. 17-20., SZEPT.12-15., OKT.17-20.,NOV. 14-17.,DEC. 12-15.

Program leirások: A SZÁLLODÁJÁNÁL VESZI FEL ÖNT AZ AUTÓBUSZ!

1. nap:

Reggeli a szállodában, majd egésznapos buszos kirándulás: utazás északra a Földközi-tenger partvidékén, a régi tengeri úton, a Via Maris-on Caesarea-ba, mely egykor Heródes király főhadiszállása volt és amelynek helytartója Pontius Pilátus volt. Itt keresztelte meg Pál Cornelius centuriót (római századost), aki az első nem zsidó származású keresztény lett. Meglátogatjuk az ősi római város emlékeit, a színházat, vízvezetéket. Utána folytatjuk utunkat Haifaba, ahol meglátogatjuk a gyönyörű Bahai kertet, majd felmegyünk a Carmel hegyre, ahonnan a város panorámája tárul a szemünk elé. Tovább utazunk Akkoba, a keresztesek egykori északi fővárosába, ahol földalatti csarnokok a keresztesek által létrehozott szállások voltak, amik a zarándokoknak szállásként, sebesült katonáik számára kórházként szolgáltak. A várost ma arabok és zsidók lakják. Szállás Tel Avivban.

2. nap:

Reggeli a szállodában, majd egésznapos buszos kirándulás Tiberiasba a Genezáreti tóhoz. Útközben megállunk Názáretben, Jézus gyermekkori otthonában, ahol városnézés és az Angyali Üdvözlet templomának megtekintésére kerül sor. Utazás a Galileai-tó partján lévő Tiberiasba, majd látogatás Capernaumba: Szt. Péter házának maradványaihoz, és a régi zsinagógához, amelyben Jézus imádkozott, valamint ellátogatunk Tabgha-ba, a kenyér és halszaporítás csodájának helyszínére. Útközben megállunk Yardenitnél, a Jordán folyó hagyományos keresztelő helyén. Megtekintjük a Boldogság hegyén lévő templomot, ahol a Hegyi Beszéd hangzott el. Végül városnézés Tiberias óvárosában. Szállás Tel Avivban

3. nap: a)

Látogatás az Óvárosban: panoráma az Olajfák hegyéről, ahonnan az óváros lélegzetelállító látványa tárul a szemünk elé, majd látogatás a Gethsemane kertbe és a Nemzetek templomába, ahol Jézust tanítványai magára hagyták. Az oroszlános kapun át jutunk az óvárosba, ahol végig megyünk a Via Dolorosa-n követve a Keresztút állomásait egészen a Szent Sír templomáig a Golgota hegyén. Átsétálunk a Cardo téren, és a Zsidó negyeden egészen a Siratófalig . Delutan  latogatas  Bethlehemben a Szuletes Templomanak a megtekintese. Szallas Tel Avivban.

3. nap b)

Betlehem nélkül a fenti program, ezenkivül látogatás a Menorához, Knessethez, Izrael múzeum, fakultativ belépővel 50,- NIS.

4. nap:

Kirándulás a Holt-tengerhez. A tengerparton elhaladunk a Qumran-i barlangok mellett, ahol a híres Holt-tengeri tekercseket találták. A következő állomás a Massada erőd, az utolsó hely, mely a római terjeszkedést követően is a zsidók kezén maradt (felmenetel felvonóval - fantasztikus kilátás). Ezután utazás a Holt-tengerhez partjára és fürdés a Holt-tengerben. Visszaérkezés a szállodába a késő délutáni órákban. Utazas, szállás Tel Avivban.
Ár információk
Az ár tartalmazza:   
•    repülőjegy illetékkel Budapest-Tel Aviv-Budapest útvonalon, kézicsomaggal 40x30x20cm
•    fogadás a reptéren és privát transzfer Tel Aviv-ba és vissza a reptérre
•    3 éjszaka tengerparti 3 *-os hotelben
•    reggeli
•    Egyágyas felár: 38.500,- Ft./fő
•    Hosszabbitás ára: 9.900,- Ft./fő/éj, egyágyasban:17.500,- Ft./fő/éj
•    feladható bőrönd: 10 kg-s 16.000 Ft., 20 kg-s 30.000,- Ft. (2 főnek is elég)

A kirándulások ára angol, német, francia, orosz stb. nyelveken: (10. főtől MAGYAR NYELVEN!)


A KIRÁNDULÁS

Indulás Tel Avivból

Jeruzsalem O varos es Uj Varos

 $ 95.-

Jeruzsalem es Bethlehem

 $ 132.-

A Holt Tenger es Massada

 $ 131.-

Holt Tengeri strandolas

 $ 95.-

Nazareth , Tiberias es a Genazareti To

 $ 99.-

Caesarea, Haifa , Akko es Rosh Hanikra

 $ 118.-


Szezon felár:
AUG. 17-20. (felár: 80.000,- Ft./fő)
OKT.17-20. (felár: 70.000,- Ft./fő)

Hosszabbítási igény esetében jelezze felénk, mennyi időt szeretne Tel Avivban tölteni, hogy a repülőjárat lehetőségeket ismertessük!
Hírlevél feliratkozás