Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Körutazás Skóciában, látogatással Skye szigetén - Csoportos körutazás 2024. július 4 - 10.
Nagy-Britannia, Skócia
Indulás 2024-07-04
Szállás típusa:
Hotel ***+
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
2 ágyas...
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
6 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
2024-07-04
6
leírás szerint
855000 Ft/fő 04.26-ig érvényes ár
2024-07-04
6
leírás szerint
885000 Ft/fő
  • Előző
  • Következő
Leírás

csoportos körutazás

 

A Skót-felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness és a skót szoknya legendája, a gyönyörű Edinburgh, egy pohár skót whisky és a misztikus szigetvilág mind skóciai utazásra csábít! 7 napos gazdag-patinás körutunk Skócia legjelentősebb látványosságait öleli fel. Tartson Ön is velünk!

Garantált indulás!

Kedvezmény:
30 000 Ft/fő április 26-ig

 

 

Dátum 2024. július 4 – 10.
Időtartam
7 nap/6 éj
Utazás
Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő
irányonként kb. 4 óra
Elhelyezés
3 és 4 csillagos szállodákban
Ellátás
6 reggeli, 2 vacsora
Idegenvezetés
A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám
20 fő

 

Körutazás Skóciában, látogatással Skye szigetén ajánlatunk programleírása

 

1. nap: Edinburgh, Rosslyn

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, egy átszállás után érkezés Glasgow-ba, ahonnan busszal indulunk tovább Edinburgh felé. Útközben teszünk egy kitérőt a lenyűgöző díszítésű, 15. században épült gótikus Rosslyn-kápolnához, amelyet számos legenda lengi körül, nem véletlenül kapott szerepet Dan Brown bestseller regényében is. Edinburghba érkezve kóstolóval összekötött látogatást teszünk a Holyrood Whisky Lepárló üzemben. A látogatást követően transzfer a szállodába. Szállás Edinburghban (2 éj).

 

2. nap: Melrose, Edinburgh

Reggeli után a Skót-határvidék felé vesszük az irányt, és ellátogatunk Melrose gyönyörű cisztercita apátságához. Déltájban érkezünk vissza Edinburghba, hogy rövid ebédidőt követően felfedezzük a történelmi várost: érintjük az Óváros és az Újváros szépségeit, a Parlament modern épületét, teszünk egy sétát a főutcán, a híres Royal Mile patinás épületei között, és megtekintjük az ódon edinburghi várat és a St. Giles-  katedrálist.

 

3. nap: St. Andrews és Pitlochry
Reggeli után ellátogatunk a Holyroodhouse Palotába (az angol uralkodó helyi rezidenciája), majd búcsút veszünk Edinburghtól, és St. Andrews-ba utazunk. A tengerparton fekvő település a golf szülővárosa és ismert elit egyetemeiről is:  itt tanult a trónörökös  Vilmos herceg is. Megtekintjük a katedrális lenyűgöző romjait és a régi temetőt, majd Killiecrankie érintésével továbbutazunk Pitlochry hangulatos városkájába, ahol ellátogatunk a sokak szerint Skócia legszebb panorámáját kínáló Queen’s View Látogatóközpontba – rövid séta keretében felfedezzük a csodás vidéket, majd teszünk egy sétát Pitlochry óvárosában, azután a szálláshelyünkre utazunk.  Szállás Dunkeldben (1 éj).

 

4. nap: Blair kastély, Loch Ness, Fort William
Reggel a gyönyörű természeti környezetben fekvő, skót kultúrtörténet bemutató termeiről híres Blair kastélyt és parkját fedezzük fel, majd ellátogatunk a Loch Ness-i tóhoz. Rövid hajótúrára indulunk a híres tavon, megismerkedünk Nessie, vagyis a tó szörnyének legendájával és megcsodáljuk a tóra néző kilátást a parton fekvő Urquhart kastélyból is, amelyet szintén megtekintünk. Loch Ness mellett vezet utunk a Ben Nevis lábánál fekvő Fort Williambe, ahol egy rövid sétát teszünk. Továbbutazunk a szálláshelyünkre. Vacsora és szállás Obanban (2 éj).

 

5. nap: Skye szigete
Egész napos kirándulás Skye szigetére. A Belső-Hebridák legnagyobb szigetének fő vonzereje a fantasztikus táj: zöldellő mocsarak, hegyvonulatok, izgalmas sziklaalakzatok, tavak, vízesések és vad, sziklás tengerpartok egyvelegén át visz az autóbuszunk. Séta Portree-ben, a sziget fővárosában és látogatás Dunvegan kastélyában és kastélykertben, a MacLeod klán ősi székhelyén. Vacsora a szállodában.

 

6. nap: Glencoe, Stirling, Loch Lomond
Reggel dél felé indulunk a Glencoe festői völgyén át, majd egy fotószünet erejéig a Loch Lomond tavát is érintve utunk a Trossachs vidékén keresztül vezet, melyet miniatűr Skóciának is hívnak, tekintve, hogy a skót tájak minden jellegzetességét megtaláljuk itt. Ezután Stirling ősi városába utazunk, látogatás Skócia mind történelmileg, mind építészetileg jelentős várában, majd fotózási lehetőség a William Wallace emlékműnél. Szállás Glasgow-ban (1 éj).

 

7. nap: Glasgow

Utolsó napunkat Skócia legnagyobb városában, Glasgow-ban töltjük. Gyalogosan ismerkedünk meg a főbb látnivalókkal; a hatalmas katedrálissal és a viktoriánus nekropolisszal, mellette a középkorból fennmaradt legrégebbi házzal, majd megállunk a III. Györgyről elnevezett téren, ahol a Városháza és a Modern Művészeti Galéria is található. Megtekintjük a Pollock-házat és kertet. Kora délután transzfer a Glasgow-i repülőtérre, hazautazás egy átszállással, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

Ár információk

Részvételi díj 2 fő részére                                                   Ft/fő         létszám/fő        összesen Ft/2 fő

 

 

Utazási szolgáltatások díja kétágyas
szobában útlemondási biztosítással (1,4%)                         839 000             2              1 678 000

 

 

Repülőtéri illeték kb.                                                               46  000              2              92 000

 

 

Részvételi díj 2 fő részére                                                                                                   1 770 000

   

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték 46 000 Ft/fő, szállás 6 éjszakára a megadott ellátással, a szállodai késői kijelentkezés díja, programok és belépők a leírás szerint, útlemondási biztosítás*.

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 25 GBP/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak, felárak:

egyágyas felár: 240 000 Ft/fő

 

Előfoglalási kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 40 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A  csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni 

igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 

   
Hírlevél feliratkozás