Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
7 éj nyaralás Balin (repülőjegy nélkül) - Grand Mirage Resort *****
Indonézia, Bali
Indulás
Szállás típusa:
Hotel *****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Egyénileg
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás
Válassz akciós ajánlatainkból, és tölts el egy feledhetetlen hetet Balin! 7 éjszakás csomagjaink tartalmazzák a szállodai elhelyezést, a retúr repülőtéri transzfereket és 3 fakultatív kirándulást is, hogy ne maradj le a sziget kulturális csodáiról. Az istenek szigetén a legjobb fekvésű szállodákat válogattuk ki, hogy garantáltan csak a pihenésre kelljen koncentrálnod.

Grand Mirage Resort 5*

A 310 szobás szálloda Tanjung Benoa tengerpartján, hatalmas, trópusi kertben, helyezkedik el. A hotel a szolgáltatások széles körét kínálja és több étteremmel, bárral rendelkezik. Egészségközpontjában javasolt a balinéz masszézs kiprobálása. Az aktív pihenők többek között teniszezhetnek, a medencében úszhatnak, vagy a vizisportok egyikét kipróbálhatják. Az erkélyes standard szobáihoz légkondicionáló, telefon, tv, minibár hűtőszekrény, széf, tea- és kávéfőzési lehetőség, valamint hajszárító tartozik. Az utasok körében kedvelt szálloda és kiemelik a jó ár-érték arányt.


Program
1. nap:
Az érkezést követően transzfer a szállodába. A nap hátralevő részén szabadprogram.

2-7. nap:
A reggeli elfogyasztását követően egész napos szabadprogram. A csomag részét képező 2 egész és 1 félnapos kiránduláson az általad választott napokon vehetsz részt.

8. nap: A reggelit követően indulásig szabadprogram. Transzfer a repülőtérre.


PROGRAMOK:


Csodálatos Kintamani (egész napos program)
Bali híres táncművészetét bemutató Barong és Keris táncelőadással kezdődik programunk. A színpompás jelmezekbe öltözött táncosok bemutatják az oroszlánra hasonlító Barong, a jó szellemek vezetője és Rangda, a démonkirálynő ősi küzdelmét. Az előadást követően ellátogatnak Kemenuh faluba, hogy megtekintsük a tehetséges balinéz fafaragókat tradicionális műhelyeikben. Szemtanúi lehetünk, ahogyan egyetlen fadarabot csodás kis szoborrá változtatnak át. Utunkat Kintamani felé folytatjuk, hogy a lélegzetelállító Batur tó és a Batur hegy (1730m) látványában gyönyörködhessünk. Útközben vissza a szállodához megtekintjük Tirtha Empul történelmi jelentőségű templomát, mely a szent forrás mellett épült, ahová a sziget hindu lakosai megtisztulni zarándokolnak.

A titokzatos Kelet-Bali (egész napos program)

A programunk a Batu Bulan faluban indul, ahol betekintést nyerhetünk a batikfestés művészetébe. Utunkat Bali keleti partja felé folytatjuk, melynek látképét az Agung hegy 3142 méteres csúcsa határozza meg. Ez Bali legszentebb és legmagasabb vulkánja, mely 1963-ban tört ki utoljára. Az Agung-hegy lejtőjére épült Besakih „anyatemplomot” keressük fel, amely a balinéz hinduizmus legfontosabb szent helye. A valójában 22 templomból álló komplexum lenyűgöző látványt nyújt, és szakrális jelentősége még tovább nőtt, amikor a vulkán 1963-as kitörése idején a lecsorgó láva csupán méterekkel kerülte el az épületeket. A balinézek hite szerint ezzel az istenek demonstrálni akarták erejüket, de megkímélték a sziget hithű lakói által nekik emelt templomot. Ebéd lehetőség a Bukit Jambul dombjainál, ahol a zöldellő rizsteraszok látványában gyönyörködhetünk. Visszaúton Klungkungban az egykori királyi palota maradványait tekinthetjük meg, ahol a híres Igazság terme található, amely a Balinéz építészet egyik fontos emléke.

Oleh-Oleh (félnapos túra)
A túra során Bali híres kézműves településeire juthatunk el, ahol hagyományos indonéz tárgyakat vásárolhatunk: Batubulan-kőfaragás, Celuk-arany-és ezüstművesség, Ubud-festészet. A program végeztével egy hagyományos balinéz tánc műsort tekintünk meg, amely során férfi táncosok „varázsolnak el” misztikus előadásukkal.

Ár információk

A részvételi díj tartalmazza:

– Szállást 7 éjszakára kétágyas, standard szobában reggelivel (all inclusive ajánlatok esetében ennek megfelelő ellátást)
– Retúr repülőtéri transzfereket
– Balin két egész és egy félnapos kirándulást magyar nyelvű idegenvezetéssel
– BÓNUSZ: 1 üveg bor vagy 90 perces masszázs

A részvételi díj nem tartalmazza:
– Nemzetközi repülőjegyet és illetéket (Budapest – Bali – Budapest)
– Egyágyas felárat
– Útlemondási biztosítást
– Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
– Személyes kiadásokat
– Reggelin kívüli étkezéseket (kivéve all inclusive ellátás esetén)

Feltételek
– Minimum létszám: 2 fő
– Az árak csak a szabad helyek függvényében érvényesek
– Az árak a nemzetközi vásárok, kiállítások, ünnepnapok alatt nem érvényesek!
– Az ajánlatokban szereplő részvételi díjakat 1 USD = 280 HUF-ig tudjuk garantálni

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás