Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Nagy kínai körutazás Pekingtől Hongkongig
Kína, Körutazás Kínában
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

csoportos körutazás

Előfoglalási kedvezmény:
2 hónappal indulás előtt: 30 000 Ft/fő

Dátum 2018. május 12-25.
Időtartam 14 nap/11 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő Kb. 13 óra
Elhelyezés 3+ és 4 csillagos szállodákban
Ellátás 11 reggeli, 1 ebéd, 1 vacsora
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 20 fő

Nagy utazás Pekingtől a Nagy falon és Xian agyaghadseregén át Shanghai és Hongkong ultramodern városaiba és a Li-folyó meseszép tájaira.

PROGRAMLEÍRÁS:

1. nap: elutazás Budapestről
Elutazás Budapestről az esti órákban isztambuli átszállással Pekingbe, éjszaka a repülőn.

2. nap: Peking

Érkezés Pekingbe a délutáni órákban, transzfer a repülőtérről a szállodába. Szállás Pekingben (3 éj).

3. nap: Peking

Egész napos városnézés Pekingben: séta Kína legnagyobb terén, a Tienanmen téren, majd látogatás a Tiltott Városban, amely csaknem ötszáz éven keresztül volt a kínai császárok lakóhelye. A 15. században épült komplexum több száz épületből áll, ez ma a világ legnagyobb fennmaradt palota együttese. Délután Peking óvárosába látogatunk, séta a jellegzetes keskeny utcák, a hutongok között. Este pekingi kacsa vacsora egy helyi étteremben.

4. nap: Peking

Egész napos kirándulás a kínai Nagy Fal egyik szakaszához. Az ország északi határán emelt erődítményrendszert az i.e. 7. században kezdték építeni és a Ming dinasztia uralma alatt fejezték be, a 17. században. Délután a Nyári palotánál teszünk látogatást majd a 2008-as nyári olimpiára épített stadionokat is megtekintjük kívülről.

5. nap: Peking

Délelőtt látogatás az Ég Temploma taoista épületegyüttesénél. A Ming-dinasztia uralkodói évente kétszer ellátogattak ide, hogy a jó termésért imádkozzanak. Kora délután transzfer a vasútállomásra, elutazás Xian városába. Szállás Xianban (1 éj).

6. nap: Xian

Látogatás az első kínai császár ezernyi agyag katonával körülvett sírjához. A gigantikus sírhely az UNESCO Világörökség része. Délután utazás vonattal Shanghai-ba, érkezés az éjszakai órákban. Szállás Shanghai-ban (2 éj). 

7. nap: Suzhou

Egész napos kirándulás a közeli Suzhou-ba: hajózás Tongli szigetekre épült városának csatornáin, séta Suzhou egyik festői szépségű kertjében és látogatás egy selyemgyárban.

8. nap: Shanghai

Délelőtt ismerkedés Shanghai városával: Jade Buddha Templom, a Huangpu folyó parti sétánya, a Bund,séta a hangulatos Yuyuan kert hagyományos kínai épületei között és a forgalmas Nanjing Road-on. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Guilin városába. Szállás Guilin-ben (1 éj).

9. nap: Yangshuo

Reggeli után hajókirándulás Yangshuo-ba a festői Li-folyón. A különleges alakú, sűrű növényzettel benőtt karszthegyek lenyűgöző természeti szépsége rabul ejti az utazókat. Ismerkedés Yangshuo bájos városkájával, szabad program. Szállás Yangshuo-ban (1 éj).

10. nap: Longji rizsteraszok

Egész napos kirándulásra indulunk a kb. 650 éves Longji (jelentése: a sárkány gerince) rizsteraszokhoz. A hegyoldalakban kialakított teraszos rizsföldek felejthetetlen látványt nyújtanak minden évszakban. Rövid sétát teszünk a rizsteraszok között haladó ösvényeken és a helyi Yao törzsek falvaiba is ellátogatunk. Szállás Guilin-ben (1 éj).

11. nap: utazás Hongkongba

Reggeli után látogatás a Nádfuvola cseppkőbarlangban, ahol a színes fényekkel megvilágított sziklaalakzatokat, kőoszlopokat, cseppköveket csodálhatjuk meg. Délután vonatra szállunk, és kantoni átszállással utazunk Hongkongba. Szállás Hongkongban (2 éj).

12. nap: Makaó

Egész napos kirándulás hajóval Makaóba. A történelmi városközpont felfedezése: a Szent Pál székesegyház romjai, a Lótuszvirág szobor, a Senado tér, a Szent Dominik templom és az A-ma templom. Szabad program, majd visszautazás Hongkongba.

13. nap: Hongkong

Délelőtt Hong Kong sziget felfedezésére indulunk, utazás fogaskerekűvel a Viktória-csúcsra, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Kowloon felhőkarcolóira, a kikötőre és a zöld domboldalakra. Látogatás Aberdeen halászfaluban, a Repulse-öböl homokos strandján és a Stanley piacon. Délután szabad program, vásárlási lehetőség Kowloon bevásárlóközpontjaiban vagy lehetőség a város további felfedezésére egyénileg. Este transzfer a repülőtérre, elutazás isztambuli átszállással Budapestre az éjszakai órákban.

14. nap: hazaérkezés

Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Ár információk
A részvételi díj tartalma: repülőjegyek, vonatjegyek, szállás 11 éjszakára reggelivel, programok, transzferek a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza:
repülőtéri illeték: kb. 139 000 Ft/fő, kínai vízum és vízumügyintézés díja: 25 000 Ft/fő, helyi borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Hírlevél feliratkozás