Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Őszi szünet az Emirátusokban - Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
Egyesült Arab Emirátusok, Körutazások Dubaiban
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ****+
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

csoportos utazás tengerparti pihenéssel

A világ legmagasabb tornya, leggyorsabb liftje, a legnagyobb képkeret, a legmagasabb óriáskerék - hogy csak párat soroljunk fel a legek közül. Mindezt egy virágzó oázisban a sivatag közepén! Programunkban ízelítőt kapunk nem csak Dubai, hanem Abu Dhabi és Sharjah emirátusok látnivalóiból is, mielőtt pihenünk néhány napot a legészakibb emírség, Ras Al Khaimah aranyhomokos tengerpartján.

 

Megtelt!

 

Dátum: 2023. október 30-november 6.
Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka  
Utazás: menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő: kb. 5,5 óra
Elhelyezés: 4 és 5 csillagos szállodában
Ellátás: reggeli, igény esetén félpanzió vagy all inclusive
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri 
Minimum létszám: 20 fő 

 

Őszi szünet az Emirátusokban ajánlatunk programleírása 

 

1. nap: elutazás Dubaiba

Indulás Budapestről kora délután, érkezés Dubaiba az éjszakai órákban. Transzfer a szállodába (4 éj).

 

2. nap: Dubai                                                                                                                                                                

Egész napos városnézés az ultramodern nagyvárosban, mely az Emirátusok 2. legnagyobb városa. Délelőtt a történelmi Bastakiya negyedben ismerkedünk a 200 évvel ezelőtti Dubai városával, majd hagyományos vízitaxival, abrával utazunk a híres fűszerpiacra és aranypiacra. Az ebédet követően a The Frame-hez, vagyis a Képkerethez látogatunk, melyből pazar kilátás nyílik a régi és a modern városrészre. Folytatjuk utunkat a Jumeirah Mecset felé, majd fotóstop a világ egyetlen 7 csillagos szállodájánál a Burj al Arabnál. Látogatást teszünk a Palm Jumeirah szigeten, ami otthont ad a lenyűgöző Atlantis szállodának is. Láthatjuk a Mall of Emirates bevásárlóközpontot, ahol a világ legnagyobb beltéri sípályája található, a Sheikh Zayed út modern felhőkarcolóit, majd a Dubai Mall-hoz utazunk, itt a hozzá kapcsolódó híres Burj Khalifa tornyot a 124. emeleten lévő kilátóig fedezzük fel.  

 

3. nap: Abu Dhabi                                                                                                                                                       

Mai napunkat a fővárosnak, Abu Dhabinak szenteljük, mely a többsávos autópályán kb. 50 percre van Dubaitól. Az ország központja, egyben leggazdagabb emírsége, ahol az országgyűlés is ülésezik. Meglátogatjuk a neoiszlám építészet legszebb mecsetét, a Sheikh Zayed Nagymecsetet, ahol az államalapító Sheikh Zayed nyughelye is található. Kívülről megnézzük a híres Emirates Palace szállodát, majd belülről a fantasztikus Elnöki Palotát, a Qasr Al Watan-t tekintjük meg. Útközben ebéd a városban, kora este visszaérkezés Dubaiba.

 

4. nap: Dubai                                                                                                                                                                 

Egész napos szabad program Dubaiban, amit mindenki kedve szerint tölthet: vásárlás a Dubai Mall-ban, vizes élmények az Aquaventure vagy a Wild Wadi vízi parkokban, síelés a Mall of Emirates-ben, a családoknak vidám órákat ígérnek a Dubai Parks hullámvasútjai és látnivalói, a Dubai akvárium, a Jövő múzeuma vagy a szezonálisan nyitva tartó Csodakert.

Délután fakultatív programlehetőség: sivatagi jeep szafari barbeque vacsorával: Délután dzsipekbe szállunk és izgalmas sivatagi szafarira indulunk Dubai környékén. A homokdűnék között hullámvasútként kanyargó terepjárókon való utazás mindenkinek mókás pillanatokat szerez majd! A vacsorát egy hangulatos sivatagi táborban fogyasztjuk el, a szórakozásról táncosok gondoskodnak. Késő este visszautazás a dubaji szállodába.

 

5. nap: Sharjah                                                                                                                                                              

Reggeli után indulás az ország legészakibb emírsége felé, Ras Al Khaimah-ba. Útközben megállunk egy rövid panoráma városnézésre Sharjah emírségben, mely az ország kulturális központja. Délután érkezés Ras Al Khaimah-ba, a Marjan szigeten található szállodába (3 éj).

 

6-7. nap: Ras Al Khaimah                                                                                                                                         

Szabad program, pihenés a tengerparton. Fakultatív programlehetőség, melyre a helyszínen lehet jelentkezni: jeep túra a Jebel Jais hegységben, csúszás a világ leghosszabb drótkötélpályáján.

 

8. nap: hazautazás

Kora reggel kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, hazautazás. Tervezett érkezés a déli órákban.

 

A programok sorrendje változhat!

Ár információk
Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           589 900               2                       1 179 800 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              89 000                 2                        178 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 357 800 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 89 000 Ft/fő, szállás 7 éjszakára, programok, transzferek és belépők a leírás szerint (Burj Khalifa, Dubai Frame, Qasr Al Watan), helyi idegenforgalmi adó, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: szervizdíj/borravaló** (helyszínen fizetendő, kb. 25 USD /fő), utasbiztosítás.

 

További árak:

Egyágyas felár: 240 000 Ft/fő

Gyermek (2-12 év között) pótágy nélküli (szülővel egy ágyban vagy szófa ágyon) kedvezmény:  160 000 Ft

Felnőtt, gyermek (2-12 év között) pótágyon kedvezmény: 60 000 Ft

2 gyermek esetén (2 felnőttel egy szobában) egyik gyermek pótágyon, másik gyermek pótágy nélkül helyezhető el.


Kedvezmény: legkésőbb 3 hónappal az indulást megelőzően 28 000 Ft/fő kedvezmény, legkésőbb 2 hónappal az indulást megelőzően 14 000 Ft/fő kedvezmény.

 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 
Hírlevél feliratkozás