Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Őszi szünet Floridában - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
Amerikai Egyesült Államok, Florida
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Megtelt!

Indulási időpont: 2019. október 22-november 1.
Időtartam: 11 nap/9 éj
Utazás: Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: Kb. 10 óra
Elhelyezés: középkategóriájú (kb. 3-csillagos) szállodákban
Ellátás: Reggeli
Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám: 25 fő


Töltse családjával az őszi szünetet a napsütötte Floridában! Lazítsanak Miami Beach és Naples tengerpartjain, fedezzék fel Key West városkáját, Miami csillogását, utazzanak légpárnás hajóval az Everglades lápvidékén és mulassanak jót Orlando vidámparkjaiban!

 
Programleírás

 
1. nap: utazás Miamiba

Indulás Budapestről a reggeli órákban párizsi átszállással Miamiba. Érkezés a délutáni órákban, transzfer a szállodába, majd szabad program. Szállás Miami Beach-en (2 éj).

 

2. nap: Miami

Délelőtt városnézésre indulunk Miamiban, megismerkedünk a floridai nagyváros fő látnivalóival: az Art Deco történelmi negyed, a kikötő, a pálmafákkal szegélyezett Collins Avenue és a város kulturális központja, a Little Havana városrész. Délután szabad program, kikapcsolódás Miami Beach tengerpartján.

 

3. nap: Key West

Reggeli után búcsút veszünk Miamitól és az USA legdélebben fekvő városába, Key Westbe utazunk. Utunk az Overseas Highway-en keresztül vezet, ami Amerika egyik legszebb panorámaútja, a Florida Keys apró szigetein keresztül halad az út Miami és Key West között, 113 mérföld hosszan. Délután ismerkedés Key West városkájával, séta a Duval Street-en, a Mallory Square-en, látogatás Hemingway házánál és az USA legdélebbi pontját jelölő színes bójánál. Szállás Key Westben (1 éj).

 

4. nap: Everglades

A mai napon Key West-ből Florida nyugati partjára, Naples városába utazunk. Útközben kirándulás az Everglades Nemzeti Parkba, az Egyesült Államok legnagyobb szubtrópusi természetvédelmi területére. Látogatás egy alligátor farmra, majd egy speciális légpárnás hajóval utazás a lápvidéken, mely közel 300 fajta madárfaj, valamint krokodilok, kígyók és teknősök lakóhelye. Délután utazás Naples napfényes tengerparti városába. Szállás Naples-ben (2 éj).

 

5. nap: Naples

Ezt a napot pihenéssel töltjük, szabad program Naples-ben. Finom, fehérhomokos tengerparttal és felejthetetlen naplementékkel vár a közeli Lowdermilk Beach Park, érdemes ellátogatni az állatkertbe, a híres mólóhoz, de számos étterem, bevásárlóközpont, múzeum, vízipark is várja a látogatókat.

 

6. nap: utazás Orlandóba

Délelőtt búcsút intünk Naples mesés tengerpartjainak és Orlando felé utazunk. Útközben ellátogatunk először Sarasotába, majd sétát teszünk Tampa kubai hangulatú városrészében, Ybor City-ben. Érkezés Orlandóba késő délután, szállás Orlandóban (3 éj).

 

7. nap: Orlando


Szabad program Orlandóban, felfedezhetik a számos vidámpark valamelyikét, válogathatnak a Universal Studios 3 parkja, a Walt Disney World 4 parkja, a Seaworld vízi vidámparkja, Legoland és a Discovery Cove trópusi élményparkja között.

 

8. nap: Kennedy Space Center

Egész napos kirándulásra indulunk Cape Canaveral-ba, látogatás a Kennedy űrközpontban, ismerkedés a NASA és az űrhajózás történetével. A látogatók bepillantást nyerhetnek a nemzetközi űrállomás életébe, láthatják az első holdra szállásnál használt rakétát, az űrsiklót és a hatalmas kilövőszerkezeteket. Délután visszautazás Orlandóba.

 

9. nap: Orlando - Miami

Búcsút veszünk Orlandótól, majd visszaindulunk  Miamiba. Útközben meglátogatjuk a milliomosok kedvelt üdülőhelyét, Palm Beachet.  Szállás Miamiban (1 éj).

 

10. nap:

Délelőtt Miamiban pihenhetünk az óceánparton, majd kora délután transzfer a repülőtérre, elutazás amszterdami átszállással Budapestre.

 

11. nap: hazaérkezés Budapestre


Továbbutazás Budapestre, érkezés a déli órákban.
Ár információk

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegy, szállás 9 éjszakára reggelivel, transzferek, programok a leírás szerint, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték: kb. 147 000 Ft/fő, ESTA: 7000 Ft/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, borravalók (kb 55 USD / fő).

* Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy 3 és 4 fő elhelyezése 2 duplaággyal (kb. 137-152 cm széles ágyak) berendezett szobában történik.

Hírlevél feliratkozás