Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Benelux nagykörutazás 2023
Belgium, Brüsszel
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Busszal
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged – Budapest – Hegyeshalom – Passau – Mannheim (950 km)

Elutazás a hajnali órákban Szegedről Budapest–Hegyeshalom–Bécs– Linz–Passau–Nürnberg útvonalon, rövid pihenőkkel és napközbeni ebédelési lehetőséggel a németországi Mannheim környékére, ahol szállásunk lesz. 

2. nap: Mannheim – Brüsszel (410 km)

Reggeli után Európa „fővárosába”, Brüsszelbe utazunk tovább. Gyalogos városnézésünk során ismerkedünk az emberiség közös örökségét képező nevezetességekkel: a Grand Place, a gótikus városháza, a hangulatos óváros, a híres Manneken Pis szobor, Szent Mihály katedrális, a Királyi Palota és az Igazságügyi Palota (kívülről), Brüsszel Park és a Parlament. Megtekintjük a város egyik szimbólumát, a nemrég teljes egészében felújított Atomiumot. Szállásunk Brüsszelben, vagy környékén lesz. 

3. nap: Gent – Brugge – Antwerpen (200 km)

Ezen a napon Gentbe és Brugge-be, Flandria e gyönyörű városaiba látogatunk. Gentben a történelmi belvárossal ismerkedünk, melynek belvárosát az UNESCO védi, világörökségi helyszín. A város tornyai messze meghatározzák a látképet, elegáns külsőt kölcsönözve ennek a messze földön híres egykori uralkodói székhelynek. Utunkat a meseszép Brugge felé folytatjuk. Városnézés az olaszországi Velencéhez hasonlóan csatornák által szabdalt városban: begina udvar, Szent Vér bazilika, harangtorony, séta a mindig nyüzsgő hangulatos óvárosi piactér kereskedőházai között. Tovább utazunk, szállás Antwerpenben, vagy környékén. 

4. nap: Antwerpen, Delft és Hága (400 km)

A flamand kulturális és történelmi metropoliszba, Antwerpenbe látogatunk. Sétánk során láthatjuk belvárosát, a régió leghatalmasabb templomát, Rubens lakóházát (kívülről) és a Schelde-torkolatot a város egykori középkori védműveivel. Továbbutazunk csatornák mentén, mélyföldeken át a fajansz, a világhírű kék porcelán és Johannes Vermeer festő városába: Delft-be, mely a régi flamand uralkodók székvárosa és temetkezési helye. Sétálunk belvárosában majd autóbuszunkkal a tengerpart mentén fekvő Hágába érkezünk. A Béke palotánál megállunk egy fotószünetre, mely gyönyörű épület ad otthont az ENSZ Nemzetközi Bíróságának és még több jogi intézménynek. Az Északi-tenger partjára, Hollandia híresen elegáns Scheweningen üdülőövezet homokos tengerpartján elmerengve élvezzük a tenger látványát és morajlását, majd a holland fővárosba, az Amstel folyó partján fekvő Amszterdamba érkezünk. Szállásunk 2 éjszakán át Amszterdamban, vagy környékén lesz.

5. nap: Amszterdam élményei hajózással és Keukenhof vagy Zannse Schans skanzen, Marken, Volendam (tradicionális sajtfarm) (120 km)

Reggelit követően a holland főváros vár bennünket!  Autóbuszunkból pillantást vetünk a Rijksmuseumra (kívülről), majd gyalogos városnézésünk során a Dam tér, Kalverstraat városrészekben sétálunk. Szabadidő a belvárosban. Fakultatív sétahajózás Amszterdam csatornáin (UNESCO világörökség). Szabadidőben egyénileg javasoljuk a világhírű Rijksmuseum vagy Van Gogh Múzeum megtekintését. A délután során szabadidejét egyénileg tervezheti Amszterdamban, vagy jöjjön velünk!  Fakultatív ajánlatunk: tavaszi csoportjainkkal a 32 hektáron elterülő Keukenhofba, Európa legnagyobb virágoskertjébe látogatunk. A látogatókat minden évben elvarázsolja a közel 7 millió nárciszt, jácintot, tulipánt és egyéb szépséges virágot felvonultató farm meseszép világa. További időpontjainkban fakultatív Zannse Schans skanzen világába érkezünk, ahol 5 ma is működő szélmalomba teszünk látogatást, sajt, csokoládé és fapapucs készítő műhelyeket látogatunk. A hagyományosan zöldre festett kis lakóházak, a régi raktárak és malmok a XVII. - XVIII. századi Zaan vidék hangulatát idézik melyek igazi fotótémák. Hagyományos holland biciklire is pattanhatunk (felár ellenében). Marken színes halászházairól ismert skanzen faluba érkezünk, ahol a XV. században épült első faházak ma is állják a tenger megpróbáltatásait. A házak között sétálunk ki a kikötőjébe, ahonnan áthajózunk Volendamba (hajójegy!). Az IJssel tó partján fekvő halászfaluban a napokban is találkozhatunk tradicionális zöld-fehér népviseletbe öltözött helyiekkel. Egy családi tulajdonban lévő, hagyományos holland farmra látogatunk, ahol bepillanthatunk a világhírű edami és gouda sajtok készítésének folyamatába és meg is kóstolhatjuk a különféle sajtfinomságokat (vásárlási lehetőséggel). A farmon tanúi lehetünk a holland fapapucs faragók boszorkányos ügyességének, és fel is próbálhatjuk ezt a hagyományos lábbelit. Estére visszatérünk szálláshelyünkre. 

6. nap: Rotterdam – Luxemburg – Mannheim (640 km)

Reggeli után Rotterdam felé vesszük az irányt. A belvárosban található a hattyú formájú Erasmus híd, valamint az Euromast-torony, amelynek kilátó teraszára lifttel jutunk fel (lábunk alatt terül el Európa legnagyobb kikötője). Tovább utazva az Ardennek hegyein át a különleges fekvése alapján "Észak Gibraltárja"-ként emlegetett Luxemburgba érkezünk. Sétánk során ismerkedünk a Nagyhercegi Palotával (kívülről) és a Dómmal, az Európai Unió helyi intézményeivel. Délután folytatjuk utunkat Németországba, ahol Mannheim környékén lesz szállásunk.

7. nap: Mannheim – Passau – Hegyeshalom – Budapest – Szeged (950 km)

Folyamatos utazás hazafelé rövid pihenőkkel, a Nürnberg–Passau–Linz–Bécs–Hegyeshalom–Budapest–Szeged útvonalon, napközbeni lehetőséggel. Érkezés Szegedre az éjszakai órákban.

Ár információk

Árak és felárak magyar forintban és euróban (1 főre)
2023. 04.03., 05.01., 07.22., 09.01.
Eurós áraink árfolyam garanciával - További információért kattintson IDE!


Részvételi díj (04.03.): 245.000 Ft / 636 EUR 
Részvételi díj (05.01.): 252.500 Ft / 656 EUR
Részvételi díj (07.22.): 253.000 Ft / 657 EUR
Részvételi díj (09.01.): 264.000 Ft / 686 EUR
(Kis csoportos létszám felár: 19.000 Ft / 49 EUR/fő*)
1 ágyas felár: 89.000 Ft / 231 EUR
6x vacsora felár (20 főtől) (04.03., 05.01.): 72.000 Ft / 187 EUR
6x vacsora felár (20 főtől) (07.22., 09.01.): 74.000 Ft / 192 EUR


Utasbiztosítás (Classic): 4.900 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 6.370 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 8.050 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 6 éjszaka szálloda*** 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x reggeli


Fakultatív programok (15 főtől):
Sétahajózás (helyszínen fizetendő): 20 EUR
Ansee-Schans-Marken-Vollendam hajóval (160 km): 35 EUR + 8 EUR hajójegy (csak júliusi és szeptemberi csoportjainknál!)


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 120 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 25 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 19.000 Ft / 49 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás