Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Argentín tangó - Brazil szamba
Brazília, Körutazás Brazíliában
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás
ARGENTIN TANGÓ ÉS BRAZIL SZAMBA
BRAZÍLIA – ARGENTÍNA – URUGUAY


Utazás:       menetrendszerinti repülőjáratokkal, európai átszállással. Dél-Amerikában közlekedés légkondicionált autóbuszokkal, helyi repülőjáratokkal és hajóval.
Elhelyezés: helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / WC-s szobáiban
Ellátás:       reggeli

1. nap: Budapest – Rio de Janeiro
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal a kora reggeli órákban, európai átszállással. Érkezés helyi idő szerint az esti órákban Rio de Janeiroba, szállás.

2. nap: Rio de Janeiro
Egész napos városnézés a földkerekség egyik legszebb fekvésű városában. Ismerkedés RIO DE JANEIRO különböző híres városrészeivel: Flamengo (foci csapatáról híres), Botafogo, Gloria, Világháborús emlékmű, belváros széles sugárútjai, Maracana stadion kívülről, Sambadromo (a híres karnevál helyszíne), piramis formájú Szent Sebestyén katedrális, Ipanema, Leblon stb. Utazás kabinos felvonóval a Cukorsüveg-hegyre. Fogaskerekűvel érkezünk a Megváltó Krisztushoz, miközben fantasztikus városi panorámában lesz részünk a Tijuca erdőből. Fakultatív tipikus brazil vacsorát – churrascaria - választhatunk, melynek keretében a nyárson sült különböző húsokból és finom köretekből kedvünkre válogathatunk. Szállás Rióban.

3. nap: Rio de Janeiro – Petropolis - Rio de Janeiro
Egész napos kirándulás a RIO-tól északra található PETROPOLIS városba, ami történelmi épületeiről és sörgyártásról ismert. A város neve (’Péter városa’) tisztelgés II. Péter brazil császár emléke előtt, aki itt van eltemetve az Alcantarai Szent Péter-katedrálisban, amit természetesen megtekintünk utunk során. A 19. században a városban volt a rezidenciája a brazil uralkodóknak és arisztokratáknak. Petropolis volt a fővárosa Rio de Janeiro államnak, az Első Brazil Köztársaság idején. Késő délután visszaérkezés Rióba és szabadidő a Copacabanán. Szállás Rióban.

4. nap: Rio de Janeiro – Foz do Iguacu
Reggeli után hajókirándulás a várost körülölelő Guanabara-öbölben, majd a város Botanikus Kertjében sétálunk megcsodálva a szubtrópusi és trópusi növényritkaságokat, gyönyörű királypálmákat és orchideákat. Ezután elbúcsúzunk a várostól és tovább utazunk az Iguacu-vízeséshez. Érkezés Foz do Iguacuba az esti órákban, szállás. Este fakultatív büfévacsorával egybekötött show keretében ismerkedhetünk három ország (Brazília, Argentína, Paraguay) zenéivel, táncaival.

5. nap: Iguacu-vízesés brazil oldala
Az Iguazú a világ ötödik legnagyobb és egyik leglátványosabb vízesésrendszere. Mintegy 275 szigettel és sziklakiszögelléssel elválasztott zuhatag ömlik le a Paraná-fennsík 4 kilométer hosszú pereméről. Ma az IGUACU brazil oldalát fedezhetjük fel. Szubtropikus esőerdő ösvényein sétálva fenséges rálátás nyílik a nagy robajjal lezúduló vízesésére. Délután megtekintjük még a Brazília és Paraguay határán épült – a világ legnagyobbjaként nyilvántartott – vízerőművet, az Itaiput. Szállás Foz do Iguacuban.

6. nap: Iguazu-vízesés argentin oldala – Buenos Aires
Látogatás a vízesés argentin oldalán. Busszal, romantikus kisvasúttal és gyalogosan keressük fel a zuhatagokat és megcsodálhatjuk az „Ördögtorok” nevű leghíresebb, leglátványosabb részt is. Fakultatív szafari programot is kínálunk: utazás speciális motorcsónakokkal a vízesés lábához. Igazi élményprogram, a hajó a lehető legközelebb megy a lezúduló vízhez, akár a zuhatagok alá is! Az esti órákban elutazás az argentin fővárosba. Transzfer a szállodába, ahol a Dél-Amerikai Anzix 2. körút résztvevői is csatlakoznak a csoporthoz. Szállás Buenos Aires-ben.

7. nap: Buenos Aires – Tigre
Városnézés Amerika „Párizs”-ában, BUENOS AIRES-ben: Plaza de Mayo, Catedral, Casa Rosada (híres balkonja az Evita c. filmben látható), Cadildo, Parlament (a washingtoni Capitolium másolata), Obeliszk, a világ legszélesebb sugárútja, La Boca, Caminito (tangó hazája), San Telmo és Recoleta városnegyedek elegáns épületei, parkjai. Délután hajókázás az argentin főváros üdülő negyedében, a „parasztok Velencéjének” is nevezett TIGRE-ben. Itt két folyó, a Tigre és a Reconquista (a Paraná-delta része) kanyarog a házak között. Este fakultatív lehetőségként részt vehetünk egy fergeteges Tango show műsoron, ahol a vacsora menüjeként megkóstolhatjuk a híres argentin marhasültet. Szállás Buenos Airesben.

8. nap: Colonia Del Sacramento - Montevideo
Szabad nap Buenos Airesben, vagy egész napos fakultatív kirándulás hajóval és autóbusszal Uruguay-ba. A kora reggel induló hajóút a világ legszélesebb tölcsértorkolatán, az un. Folyó-tengeren vezet át. A kirándulás első állomása COLONIA DE SACRAMENTO. A hangulatos koloniális város legfőbb látnivalója a San Gabriel-félsziget csúcsán fekvő óváros, amely a kb. 300 éves házaival az UNESCO Világörökség része. Továbbutazás autóbusszal Uruguay fővárosába, MONTEVIDEÓ-ba. Városnéző séta a pompás középületeiről, pálmafás parkjairól és monumentális szobrairól is nevezetes városban. Bekukkantunk a fantasztikus hangulatú kikötői Mercado del Puertora is. A későesti órákban visszatérés Buenos Airesbe. Szállás.

9. nap: Buenos Aires
Délelőtt szabadidő a repülőtéri transzferig. Hazautazás a kora délutáni órákban európai átszállással, éjszaka a repülőn.

10. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a menetrend függvényében a délutáni órákban.

UNESCO Világörökségek:
Brazília: Iguacu Nemzeti Park, Rio de Janeiro: Carioca terület (Botanikus kert, Corcovado, Guanabara öböl)
Argentina: Iguazu Nemzeti Park
Uruguay: Colonia del Sacramento óvárosa

A változtatás jogát fenntartjuk!

Ár információk

Teljes ár: 976.800,- Ft (658.800,-Ft+318.000,-Ft belső repülőjegyek, reptéri illetékek és csomagdíjak)

Egyágyas felár: 215.000, -Ft

A teljes ár minimum 20 főtől érvényes!                        

15-19 fő indulása esetén 49.000, - Ft/fő felár fizetendő.

Az árakat 1 USD = 420,- Ft árfolyamig garantáljuk!

A teljes ár a belépőjegyeket tartalmazza.

Fakultatív programok árai minimum 10 fő esetén (irodánkban foglalandó, de helyszínen fizetendő, kivétel az Uruguay-i program):
Brazil vacsora (churrascaria): kb. 60,- USD
Büfévacsora & showműsor Iguacuban: kb. 70,- USD
Szafari élményprogram Iguazu-vízesésnél: kb. 75,- USD
Tango-show vacsorával Buenos Airesben: kb. 70,- USD
Egész napos hajós kirándulás Uruguay-ba: kb. 365,- USD (irodánkban fizetendő)


A fakultatív programok a helyszínen fizetendők, viszont a részvételi szándékot legkésőbb a hátralék fizetésével egy időben kérjük jelezni, mely döntésük visszavonhatatlan!

Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 2,5 % A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza!

Szervízdíj / Borravaló: 80,- USD (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére, helyszínen fizetendő!)

AZ UTAZÁSHOZ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRE VÍZUM NEM SZÜKSÉGES!

 

 
A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!
Hírlevél feliratkozás