Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Himawari - nyári Japán körutazás, magyar nyelvű idegenvezetővel 2023
Japán, Körutazás Japánban
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás


Júliusi körutunk alkalmával igyekszünk rövidebb idő alatt a lehető legtöbbet megmutatni Japán klasszikus látnivalói közül. Utunkat leginkább azoknak ajánljuk, akik a nyári szabadság alatt a legjobb ár-érték arányban szeretnének megismerkedni a felkelő nap országával, tapasztalt magyar idegenvezető segítségével. Programunk főbb részei a hatalmas modern metropolisz, Tokió, valamint a hagyományok és szentélyek városa, Kiotó, de mindezek mellett más, a közelben lévő ismert helyekkel is megismerkedhet, mint Kamakura, a Hakone Nemzeti Park, vagy Nara.

Útvonal: Tokió – Kamakura – Hakone – Kiotó – Nara – Oszaka
Időtartam: 10 nap / 7 éj
Tervezett időpont:
2023. július 17 – 26.

Szállás

  • Tokió (3+1 éj): Daiichi Hotel Ryogoku
  • Oszaka (3 éj): Hotel Elsereine Osaka

 

Program

 

1 . Nap - július 17.
 

Elutazás a délutáni órákban Budapestről, magyar nyelvű idegenvezető kíséretében a Emirates légitársaság járatán.

 

2 . Nap - július 18.
 

A késő délutáni órákban érkezünk a tokiói nemzetközi repülőtérre, ahonnan busszal megyünk a szállodába. A szobák elfoglalása után szabadprogram.

Szállás Tokióban.

 

3 . Nap - július 19.
 

Reggelit követően busszal utazunk a közeli Kamakura városába, melyet Kelet-Japán kiotójának is neveznek. Kamakura két legfőbb nevezetessége a hatalmas Buddha szobor a Kotoku-in templomban, valamint a festői Hasedera templom. A kulturális látványosságokat követően teszünk egy kellemes sétát Enoshima tengerpartján. Némi szabadidőt követően busszal utazunk vissza a fővárosba.

Szállás Tokióban.

 

4 . Nap - július 20.
 

Reggeli a szállodában, majd egész napos gyalogos városnézésünk során kipróbálhatjuk Tokió elsőre bonyolultnak tűnő, de valójában meglepően jól szervezett tömegközlekedését.

Először a TV-ből jól ismert forgalmas kereszteződéshez tartunk Shibuyában, majd a Meiji szentélyt látogatjuk meg. Ezt követően pedig elmerülünk Tokió üzleti- és szórakoztató negyedében, Shinjukuban. A nap végén a számtalan felhőkarcoló között emelkedő városháza kilátójából csodáljuk meg a városra nyíló panorámát.

Szállás Tokióban.

 

5 . Nap - július 21.
 

Egy időre búcsút veszünk a fővárostól, és korán reggel busszal indulunk a szent Fuji-hegy lábánál elterülő nemzeti parkba, Hakonéba. Itt először egy sétahajózáson veszünk részt az Ashi-tavon, majd a Hakone felvonóval megyünk Owakudani-ig, ahonnan jó idő esetén szép kilátás nyílik a Fuji-ra. Végezetül egy rövid megállót ejtünk a kitűnő állapotban megtartott Odawara Kastélynál. A program végén rövid időre visszatérünk Tokióba, de csak azért, hogy alkalmunk legyen kipróbálni a híres shinkansent, a japán szuperexpresszt. 250 km/órás sebességgel száguldunk az ország konyhájának is nevezett metropoliszba, Oszakába. Érkezés után elfoglaljuk szállodai szobáinkat.

Szállás Oszakában.

 

6 . Nap - július 22.
 

Egész napos, buszos városnézésre indulunk a szentélyek és gésák városába, Kiotóba. Elsőként a „Tiszta víz” Templomát (Kiyomizudera) látogatjuk meg, melynek verandájáról páratlan kilátás nyílik a környékre. Innen az 1001 Kannon templomához, a Sanjusangendohoz tartunk, majd programunkat Kiotó legnagyobb hagyományos piacán, a Nishiki piacon folytatjuk, ahol némi szabadidő áll majd rendelkezésre. Délután látogatunk el az ősi császárváros legszebb látnivalójaként számontartott Aranytemplomhoz (Kinkakuji).

Szállás Oszakában.

 

7 . Nap - július 23.
 

Mozgalmas napunk során vonattal Narába látogatunk, de út közben még teszünk egy feledhetetlen sétát a több, mint tízezer narancsszínű torii (szentélykapu) végeláthatatlan sorai közt a Fushimi Inari Taisha nagyszentélyben. Narában ellátogatunk a Todai-ji templomba, ahol a város jelképe, a hatalmas Buddha-szobor található. Ezután megtekintjük a Kasuga Taisha szentélyt és teszünk egy sétát a csodálatosan szép Nara Parkban, ahol 1200 őz kószál szabadon. Vonattal utazunk vissza a szállodánkba.

Szállás Oszakában.

 

8 . Nap - július 24.
 

Reggelit követően fél napos városnézés keretében tömegközlekedéssel igyekszünk felfedezni a régió legnagyobb városát, Oszakát. Magasabbról is megcsodáljuk a várost a központban lévő Umeda Sky Building kilátójából, majd ebédünket szabadidő keretében a Dotonbori városrészben költhetjük el, mely számtalan étteremmel és hatalmas választékkal várja az ide látogatókat. Késő délután shinkansen szuperexpresszel utazunk vissza Tokióba, és tömegközlekedéssel jutunk a szállodánkba.

Szállás Tokióban.

 

9 . Nap - július 25.
 

Reggelit követően kijelentkezés a szállodából, majd délelőtt szabad program áll rendelkezésre Tokióban. Kora délután busszal folytatjuk városnézésünket, mely során elsőként a császári család jelenlegi lakhelyéhez, a Császári Palotához látogatunk el. Ezt követően körbejárjuk Tokió elit bevásárlónegyedét, Ginzát, majd következő célpontunk az Asakusa negyed lesz, ahol a város legfontosabb buddhista templomát, a Sensojit találhatjuk. Végezetül válogathatunk a Nakamise bevásárlóutca szuvenírboltjainak kínálatából. Innen este felé busszal jutunk ki a repülőtérre, ahonnan Dubaion keresztül utazunk haza Magyarországra. Érkezés Budapestre várhatóan július 26-án a déli órákban.

 

Magyar nyelvű idegenvezetés a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhez idegenvezetőt nem tudunk biztosítani!

 

Ár információk


Részvételi díj:  1.270.000 Ft /fő-től

Előfoglalási akcióval 2023. április 30-ig : 1.219.000 Ft /fő-től

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • Repülőjegyet, reptéri illetéket Budapest-Tokió -Budapest útvonalon
  • 7 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
  • Reggelit minden nap
  • Transzfereket (busz és tömegközlekedés)
  • Magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
  • Városnézést Tokióban, Kiotóban, Narában, Oszakában, Hakonéban és Kamakurában
  • Hét napos Japan Rail Pass vasúti bérletet
  • Retúr repülőtéri transzfert
  • A belépőket a programok során
     

A részvételi díj nem tartalmazza:

  • Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
  • A programban nem szereplő étkezéseket
  • Egyágyas felárat (140.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás