Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
7 éj nyaralás Phuket szigetén (repülőjegy nélkül)
Thaiföld, Phuket
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Egyénileg
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás
Phuket elsősorban természeti szépségeivel csábít, mint a gyönyörű tiszta tenger, a hatalmas homokos strandok és a buja, trópusi erdők. Emellett számos kulturális emlék is található itt, amelyek a kínai és a portugál építészet lenyomatait viselik. A helyiek vendégszeretete legendás, a szigeten pedig számos gyönyörű resortszálloda épült az elmúlt évtizedekben.

Időpont: 2018. március 1. – október 31. között tetszőlegesen

Utazás: Budapestről vagy Bécsből menetrend szerinti járattal, átszállással Bangkokban (egyénileg)

Időtartam: 8 nap / 7 éj


Program

1. nap:
Az érkezést követően transzfer a szállodába. A nap hátralevő részén szabadprogram.

2-7. nap:
A reggeli elfogyasztását követően egész napos szabadprogram. Szabadon élvezheti Phuket-sziget fantasztikus tengerpartjait, vagy válogathat irodánk számos fakultatív programja közül.

8. nap:
A reggelit követően indulásig szabadprogram. Transzfer a repülőtérre.



Szállás


Ibis Phuket Kata Beach 3*
A 258 szobás szálloda az Ibis lánctól megszokott lendületes, modern berendezésekkel és levegős, világos terekkel várja a pihenni vágyókat, a sziget nemzetközi repülőterétől 45 km távolságra. A szálloda gyalog alig tíz percre található Kata tengerparttól. A szálloda szolgáltatásaihoz tartozik az úszómedence, minigolf-pálya, WIFI internetkapcsolat a szobákban és a közösségi terekben, valamint a teniszpálya. A szálloda közelében lehetőség van kerékpárt bérelni, számos vízi sport kipróbálására lehetőség nyílik. Modern, világos szobái légkondicionáltak, széf, telefon, WIFI kapcsolat, hajszárító, kávé- és teafőző tartozik a felszereltségükhöz.

Karon Sea Sands Resort & Spa 3*+

Phuket egyik legkedveltebb tengerpartján fekvő modern és thai építészeti elemeket ötvöző kellemes szálloda. Legtöbb szobája a hangulatos medencére és a kertre néz, a felsőbb emeletekről a tengerre is van kilátás. A tágas szobákban külön kád és zuhanyzó, széf, mini hűtő, kávé- és teafőző, légkondicionáló, Wifi található. Több étterem és bár várja a szállóvendégeket napközben és az esti órákban. A szálloda területén spa, masszázs és szauna helységekben lehet ellazulni és kényeztető kezeléseket kérni a profi masszőröktől. (Felár ellenében.)

Andaman Sea View Karon Beach Phuket 4*
A 161 szobás szálloda a híres Karon strand közvetlen közelében található, csupán az út túloldalára kell átsétálni, hogy elérjük a homokos tengerpartot. A sziget nemzetközi repülőtere kb. 50 perc utazással érhető el. A modern stílusú resortban minden a laza kikapcsolódásról szól: éttermébe sem kell félnünk strandpapucsban beülni egy jót vacsorázni. A szálloda szolgáltatásaihoz tartozik két kültéri medence, egy gyermekmedence, fitneszterem, spa részleg, ajándékbolt, játszótér a gyermekeknek, olvasószoba, szépségszalon, kávézó és pékség. A szálloda szobáiban thai és portugál hatások érvényesülnek: vidám színek teszik még kellemesebbé az itt töltött időt. A légkondicionált szobák felszereltségéhez tartozik a kábeltelevízió, széf, telefon, minibár, kávé- és teafőző, hajszárító, valamint WIFI internetkapcsolat.

The Old Phuket Karon Beach Resort 3*+

A Karon Beach-től csak egy rövid sétatávolságra fekvő szálloda igényes kialakításával az egyik legjobb választás ár-érték kategóriában. A Sino szárnyban kínálunk szobákat, ahol a modern portugál építészet elemei tükröződnek vissza a szobák kialakításában. Szolgáltatásai közé tartozik nagyméretű úszómedencéje, fitness terem, masszázs, könyvár, több étterem és számos bár. A szobákban erkély, légkondicionáló, széf, hűtőszekrény, kávé- és teafőző tartozik az alapfelszereltséghez. Bár a szálloda közelében számos étterem, üzlet, szórakozási lehetőség található, ez egyáltalán nem zavarja meg a vendégek felhőtlen pihenését.

Centara Villas Phuket 4*
A Centara hotellánc 72 thai stílusú villákból álló szállodája a fehérhomokos Karon Beach-en fekszik. A tengerpart a szálloda kertjéből, néhány lépcsőn keresztül közelíthető meg. Kétágyas, thai stílusban berendezett szobái deluxe ócean felé néző villák, amelyek légkondicionálással, TV-vel, telefonnal, minibárral, széffel, hajszárítóval, tea-kávéfőzővel, privát terasszal rendelkeznek. Ellátás: Svédasztalos reggeli. Szolgáltatások: 2 étterem és bár, játékterem, pénzváltás, mosoda, orvosi szolgálat, programcentrum, kisbusz transzfer a Patong Beach-re és Karon Beach központjába, 2 úszómedence, vízesés, spa, masszázs, vízi sporteszközök bérlése.

Novotel Vintage Park Resort 4*

A négycsillagos szálloda a Patong Beach-en található néhány lépésre a nyüzsgő forgatagtól és a pulzáló éjszakai élettől, 3 percre a Patong parttól és 5 perc sétára a Jungceylon Shopping Centertől. Phuket legnagyobb úszómedencéjével büszkélkedő szálloda. Erkélyes szobái fürdőszobával, hajszárítóval, légkondicionálóval, minibárral, LCD TV-vel, kávé- és teafőzési lehetőséggel felszereltek. A szálloda szolgáltatásai közé tartozik az étterem, bár, kávézó, gyermek klub, konferencia terem, fitnesz központ és a szálloda területén ingyenes WIFI.

Mövenpick Resort & Spa Karon Beach 5*

Az 245 szobás fényűző Mövenpick Resort and Spa Karon Beach épülete Phuket délnyugati részén található, a strandtól pár perces sétára. A trópusi üdülőhely négy szabadtéri medencével, hét étteremmel és egy jól felszerelt fitneszteremmel várja vendégeit. A szálláshely 15 perces autóútra fekszik a népszerű Patong Beach partszakasztól és a Jungceylon bevásárlóközponttól. A Phuket Nemzetközi Repülőtér 30 km-re található. A szálloda fürdőrészlegén kényeztető masszázsterápiák vehetők igénybe, a játékzónában pedig különféle szórakozási lehetőségek (pl. pingpong vagy playstation játékok). Étkezésre a Pacifica étteremben van lehetőség, a Studio kávézó ízletes desszerteket és kávét kínál. A szálláshely tágas, modern thai stílusban berendezett szobáiból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre vagy a kertre. A kényelmet műholdas tv, kávé- és teafőző, minibár és hajszárító is szolgálja.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa 5*+
A gyönyörű trópusi kertekkel körülvett, 665 szobás Hilton Arcadia tágas szobáiból lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre. A szálloda 3 szabadtéri medencét, ingyenes könnyűbúvár-órákat és 5 csillagos fitneszlehetőséget kínál vendégeinek. A Karon strand partján fekvő Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa komplexuma 5 km-re van a Wat Chalong templomtól. Ingyenes parkolást biztosít és 45 perces autóútra terül el Phuket nemzetközi repülőterétől. A gyógyfürdőben kellemes masszázst nyújtanak, míg a gyermekek szórakoztatásáról gyermekmegőrző gondoskodik. A további szabadidős tevékenységek között szerepel minigolf, tenisz, valamint jól felszerelt fitneszközpont is rendelkezésre áll. A medencebár és a lounge mellett kiemelt helyet érdemel a Thai Thai Restaurant and Sales étterem, ahol díjnyertes koktélok is kipróbálhatóak. Az ízlésesen berendezett szobákban síkképernyős TV, tömör fapadló és fürdőkád várja a vendégeket.

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!

Ár információk

A részvételi díj tartalmazza:
– Szállás 7 éjszakára kétágyas szobában, reggelivel
– Retúr repülőtéri transzferek Phuket-szigeten

A részvételi díj nem tartalmazza:
– Repülőjegyet és illetéket
– Baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást
– Személyes kiadásokat
– Fakultatív programok árát

Feltételek

Az árak min. 2 fő esetén érvényesek.
Az árak csak a szabad helyek függvényében érvényesek.
Az árak a nemzetközi vásárok, kiállítások és bizonyos ünnepnapok alatt nem érvényesek!
A részvételi díjat 1 EUR = 320 HUF árfolyamig tudjuk garantálni.

Repülőjegy irányár Phuketre: 139.000 Ft-tól

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Hírlevél feliratkozás