Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Kuala Lumpur és Szingapúr felfedezése, pihenéssel Bali szigetén
Malajzia, Kuala Lumpur
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
leírás szerint
Szobatípus:
Utazás:
Repülő
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás


csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Pihenje ki az év fáradalmait az istenek szigetén, Balin, fedezze fel a sziget fő látnivalóit és Délkelet-Ázsia két metropoliszát, Kuala Lumpurt és Szingapúrt is körutazásunk során!

Dátum: 2017. december 28-2018. január 9.
Időtartam:
13 nap/10 éj
Utazás:
menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő:
kb. 13 óra
Elhelyezés:
3*+ és 4* szállodákban
Ellátás:
reggeli, szilveszteri vacsora
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám
25 fő

Programleírás:

1. nap: elutazás Budapestről
Elutazás Budapestről a délutáni órákban dohai átszállással Kuala Lumpurba. Éjszaka a repülőn.

2. nap: érkezés Kuala Lumpurba

Érkezés Kuala Lumpurba délután, transzfer a szállodába. Este szabad program, szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

3. nap: Kuala Lumpur

Délelőtt panoráma városnézés alatt fedezhetik fel az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Petronas ikertornyok, a Királyi Palota, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. Látogatást teszünk a híres hindu templomoknál is, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Indonéziába, az Istenek szigetének is nevezett Balira. Az érkezést követően transzfer a sziget szívébe, Ubudba. Szállás Ubudban (3 éj).

4. nap: Batukaru, Jatiluwih és a Bratan-tó

Egész napos kirándulás Ubudtól északra, amely során a Batukaru hegy lábánál fekvő Pura Luhur Batukaru templomot, Jatiluwih környékén Bali legszebb rizsteraszait, Bedugul hegyeit, és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot tekintjük meg. Szilveszteri vacsora a szállodában.

5. nap: Kintamani, a Batur-hegy és a Besakih templom

Reggeli után Kintamani felé utazunk, a Batur hegy látványos régiójába. A Batur hegy egy kisebb vulkán, ami egy hatalmas vulkáni kráter szívében fekszik. A Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatják meg. Délután látogatás az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumnál.

6. nap: utazás a tengerpartra

Délelőtt látogatás Padangtegal majomerdejében, majd a sziget egyik legszebb templománál, a Taman Ayun-nál. Rövid megálló a tengerben álló sziklára épült, híres Tanah Lot templomnál, majd transzfer a tengerparti szállodába (5 éj).

7-10. nap: Bali

Szabad program, kikapcsolódás Bali tengerpartján, fakultatív programlehetőségekkel.

11. nap: utazás Szingapúrba

Délelőtt szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrba. Szállás Szingapúrban (1 éj).

12. nap: Szingapúr

Délelőtt Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Szingapúrból Dohába az éjszakai órákban.

13. nap: hazaérkezés Budapestre
Érkezés Budapestre a déli órákban.

Ár információk

A részvételi díj tartalma: repülőjegy, szállás 10 éjszakára reggelivel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

A részvételi díj nem tartalmazza: repülőtéri illeték kb. 152 000 Ft/fő, helyi borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 

Hírlevél feliratkozás