Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Őszi szünet New Yorkban és Floridában - magyar idegenvezetéssel
Amerikai Egyesült Államok, New York
Indulás
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

New York és Florida az őszi szünetben

9 éj / 11 nap

2019. október 22 - november 01-ig



1. nap: Utazás New Yorkba

Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében elhelyezkedő szálláshelyre.

2. nap: New York városnézés

Egész napos buszos-gyalogos városnézés, melynek keretei közt olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Time Square, a Manhattan látképét meghatározó Empire State Building, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, és az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. A program ezzel nem ér véget, hiszen remek idegenvezetőnk elkalauzol minket a new york-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a tőzsde leghíresebb központjához, a Wall Streethez, a 2001. szeptember 11-i tragédia emlékhelyéhez, a 911 Memorialhoz, és még a különleges High Line-hoz is, amely egy már nem működő magasvasút 2,3 km hosszú szakaszán kiépített nyilvános park.

Folytatódjék túránk a városban, hiszen még rengeteg látnivaló hátra van! Végighaladva a 5th Avenuen olyan ismert épületekkel találjuk szemben magunkat, mint a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális, de itt található a New Yorkban forgató filmesek kedvenc helyszíne,a Central Park is. A park közvetlen közelében elhelyezkedő Metropolitan is kihagyhatatlan úti cél. Nem rajongóknak is erősen ajánljuk, hiszen a múzeum kreatív térrendezésével nem pusztán műtárgyakat mutat meg, hanem az adott korba helyezi a látogatót. A 5th Avenue-i élmények mellett a Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ legnagyobb és legszebb vasútállomását most saját szemével is megtekintheti!

A remek nap zárásaként töltsön el egy kellemes estét a Broadway rivaldafényében! Vegyen részt fakultatív programunkon, amely egy világhírű musical megtekintése.


3. nap: New York / Fakultatív Ellis Island és Szabadság Szobor

Egész napos szabadprogram, vagy félnapos kirándulás az Ellis Island-re majd a Szabadság Szobor talapzatához látogathatunk el. Az Ellis Island-en található a „Bevándorlási Múzeum”, próbáljuk felidézni a hangulatot, amikor a hosszú hajóút után a fáradt és csüggedt emberek végre megérkeznek az „Ígéret Földjére.”

Este csatlakozhat  New York by night programunkhoz, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel Manhattant, vacsorával és esti belépővel az Empire State Builiding kilátójába.

4. nap, New York / Orlando

Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, utazás Orlandoba. Érkezés után a szállás elfoglalása, majd szabadprogram.

5-6. nap: Fakultatív programok Orlandóban

A következő két napban Orlando szórakoztató parkjait fedezhetjük fel, amelyek bármely korosztály számára fantasztikus élményt jelentenek. Az MGM és Universal stúdiókban a filmkészítés kulisszái mögé tekinthetünk be, valamint beléphetünk a Harry Potter univerzum varázsvilágába is, míg a tengeri élővilág rajongóit a népszerű SeaWorld látványos delfin és orca show-ja, valamint tematikus, kihagyhatatlanul hajmeresztő hullámvasútjai fogják lenyűgözni.

7. nap: Utazás Miamiba

Útközben izgalmas programban lehet részünk a Kennedy Space Centerben, ahol az űrhajózás világába tekinthetünk be. A különféle múzeumokban az űrhajózás történetének megismerése mellett számos szórakoztató program is vár minket: Akár egy űrbéli expedíción is részt vehetünk! A „földöntúli" élményeket követően késő délután érkezünk vissza Miamiba.

8-9. nap: Miami Beach

Miután kipihentünk körutunk fáradalmait a világ egyik legszebb tengerpartján, egy remek fakultatív program vár ránk. Elutazhatunk az Everglades Nemzeti Parkba, ott részt vehetünk egy „airboat ride"-on, melynek keretei közt légpárnás motorcsónakkal járhatjuk be a rejtelmes mocsárvilágot. A kirándulás fénypontja az aligátor farm látogatása.

10-11. nap: Hazautazás

Ez a nap már csak a hazautazásról szól. A szállodai kijelentkezés után transzferrel jutunk ki a repülőtérre és indulunk Budapestre, érkezés másnap.

 

A részvételi díj tartalmazza: 

- retúr repülőjegy Budapestről turista osztályon,

- elhelyezés jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált  szállodai szobákban

- közlekedés klimatizált kisbusszal,

- helyi- és állami adók,

- magyar idegenvezetés a túra során,

- gazdag programajánlat,

- transzferek a leírás szerint


A részvételi díj nem tartalmazza:

- étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap).

- kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 50 $ / fő

- 30 USD poggyászfeladási díj a belső járaton / 23 kg-os bőrönd

- útlemondási biztosítás: 1%, vagy kombinált utas- és útlemondási biztosítási csomag köthető


Hírlevél feliratkozás