Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Rio de Janeiro karnevál 2019 ****
Brazília, Rio De Janeiro
Indulás 2019-03-02
Szállás típusa:
Program szerint
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
2 fős Szoba...
Utazás:
Repülő
Időtartam:
4 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
2019-03-02
4
Reggeli
379900.00 Ft/fő, 2F, 2 fős Szoba 2 fő
  • Előző
  • Következő
Leírás

Rio de Janeiro ikonikus látnivalói és a város hangulata egy életre szóló élményt nyújtanak az utazóknak. Kihagyhatatlan a Megváltó Krisztus szobor, a Cukorsüveg-hegy és a Copacabana. De persze mindenki számára a város neve a világhírű karnevállal fonódik egybe, erre vonatkozik különleges ajánlatunk is! Jöjjön velünk Rióba, a szamba és a tánc hazájába, ahol mindenki együtt mozdul a ritmusra!

Program:

1. nap
Elutazás Budapestről a választott légitársaság menetrendszerinti járatával. Az átszállás után továbbutazás Rio de Janeiroba. A megérkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Szállás Rio de Janeiroban.

2-4. nap
Reggeli a szállodában, majd szabadprogram. 
A részvételi díjban szereplő félnapos városnézést, valamint a Sambadrom meglátogatásának időpontját a megérkezéskor a helyi kollégákkal tudják egyeztetni.
Szállás Rio de Janeiroban.

5. nap
Reggeli a szállodában, majd kijelentkezés a szobákból (napközben csomagszoba áll rendelkezésre). Este a menetrendnek megfelelően transzfer a repülőtérre, majd a hazautazás első szakasza, éjszaka a transzatlanti járat fedélzetén.

6. nap
A menetrend szerint érkezés az európai átszállási pontra. Rövid tranzit idő után továbbutazás Budapestre, hazaérkezés a délutáni órákban.

Ár információk

Ár tartalmazza:

Repülőjegyet a választott légitársaság menetrend szerint közlekedő járataira, egy európai átszállással Budapest - Rio de Janeiro - Budapest útvonalon, 4 éjszaka szállást reggelis ellátással, privát repülőtéri transzfereket helyi sofőrrel, belépőjegyet a Karnevál lelátójára, félnapos városnézést Rióban belépéssel a Corcovadora. A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A menetrendszerinti repülőjegyek speciális lemondási/módosítási feltételei miatt az ÁSZF-től eltérő feltételek érvényesülnek: a repülőjegyek kiállításuk után nem visszatéríthetők és nem módosíthatók, illetve az előleg összege magasabb lehet!

Ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illetéket (kötelezően fizetendő - VÁLTOZHAT!), BBP biztosítást, egyéb étkezéseket illetve a kötelező útlemondási biztosítást.

Előleg:

Foglaláskor a teljes részvételi díj 40%-a fizetendő. Amennyiben a jelentkezés az indulás dátumához képest 30 napon belüli, már a teljes részvételi díj fizetendő.
Fontos információ: a befizetett előleg a repülőjegy fedezetére szolgál, ami nem lemondható típusú. Ezért esetleges lemondás esetén a befizetett előleg nem téríthető vissza!

Vízum: Magyar állampolgárok a 90 napot meg nem haladó tartózkodás esetén, vízum nélkül léphetnek Brazília területére. Az útlevélnek a hazautazás dátumától számított fél évig még érvényesnek kell lennie.

Hírlevél feliratkozás