Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Dél - India körutazás + Srí Lanka üdülés a Suriya Resort & Spa*****-ban
India, Körutazás Indiában
Indulás
Szállás típusa:
Hotel *****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülő
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

13 nap / 10 éj

 

1. nap: Utazás Budapestről Indiába, átszállással.

2. nap: Reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent Ferenc templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban.

3. nap: Reggeli után utazás Kumarakom-ba (kb. 80 km). Útközben rövid pihenő és hajókázás Allepey-ben. Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás Kumarakom-ban.

4. nap: Reggeli, majd utazás az 1500 méter felett fekvő hegyi pihenőhelyre, Munnar-ba (kb. 160 km). A települést brit kávé-, tea- és kardamomültetvényesek alapították, köszönhetően kedvező éghajlati adottságainak. Az odavezető vidéki országutak a hegyek gerincét követi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a zöldellő teaföldekre. Délután látogatás a helyi tea
múzeumba és az Eravikulam Nemzeti Parkba. Szállás Munnar-ban.

5. nap: Reggelit követően utazás Periyar-ba (kb. 90 km). A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután látogatás Kerala egyik legnagyobb fűszernövény ültetvényére, Thekkady-ba. Szállás Periyar-ban.

6. nap: Reggeli a szállodában, majd pihenés, szabadprogram. Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében, gazdag élővilágában. Szállás Periyar-ban.

7. nap: Reggelit követően utazás Tamil Nadu kulturális központjába, Madurai-ba (kb. 150 km). Délután látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templom komlpexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.

8. nap: Reggeli a szállodában. Délután transzfer a repülőtérre, utazás Srí Lankára. Érkezést követően elhelyezkedés a kiválasztott szállodában.

9-11. nap: Tengerparti pihenés Srí Lanka homokos, festői szépségű tengerpartján. Igény esetén akár kisebb fakultatív kirándulásokat is tehetünk a környéken, az ország ,,belsejébe".

12. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazaindulás.

13. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

 

A program minimum 8 fő jelentkezése esetén indul!

 

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülőjáratokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: 4 csillagos szállodákban, Srí Lankán a választott kategória szerint (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.
IDEGENVEZETÉS: Az angol nyelvű idegenvezető Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. Srí Lankán nincs idegenvezetés, angol nyelvű asszisztencia áll az Utasok rendelkezésére.

 

Helyszínen fizetendő: az indiai belépőjegyek kb. 30 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

Hírlevél feliratkozás