Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Csoportos hajóút - Karib-szigetek és a kontinenshíd országai
Hajóutak, Karibi hajóutak
Indulás
Szállás típusa:
Hajó kabin
Ellátás:
Teljes ellátás
Szobatípus:
Utazás:
repülő+hajó
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

MSC Divina 2019.11.23-12.07.

Budapestről repülővel és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt! + 2 éjszaka szállással Miamiban és ajándék Miami városnézéssel!

1.nap: Budapest-Miami: Indulás Budapestről Miamiba menetrend szerinti járattal, egy átszállással a kora délelőtti órákban. Érkezés Miamiba a kora esti órákban, transzfer a szállodába, szálláshely elfoglalása, éjszaka 4* szállodában.

2.nap: Miami, Florida: Florida leghíresebb városa, a világszerte ismert, nagy népszerűségnek örvendő üdülőváros Miami, telis tele van élettel, egymást érik a zenei fesztiválok, koncertek, szórakozóhelyein pedig egyetlen percre sem áll meg az élet.

Reggeli a szállodában, napközben szabadidő a városban. Fakultatív programlehetőség:

Hamarosan...

3.nap: Miami, Florida: Reggeli a szállodában, majd indulás a kikötőbe, csoportos bejelentkezés a hajóra, felszállás után szabadidő a hajón vagy a városban.

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

4.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5.nap: Ocho Rios, Jamaica: A Nagy Antillák harmadik legnagyobb szigetén fekvő Jamaicát nem csupán homokos tengeröblei és csodás vízesései miatt érdemes megemlíteni, hanem a dzsungelben található vad folyói és csodálatos hegyei is lenyűgözik az ide látogatókat. A helyi emberek vendégszeretete messze földön híres, így egyszer az életben mindenképp érdemes ellátogatni a reggae zene szülőhazájába.

Érkezés a kikötőbe 10:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

6.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

7.nap: Cartagena, Colombia: Cartagena Kolumbia ötödik legnagyobb városa, az északi részén terül el, a Karib-tenger partján. Kiváló strandokkal, gyalog tökéletesen bejárható történelmi óvárossal és gyönyörű gyarmati épületekkel büszkélkedhet. Cartagena fallal övezett óvárosát és erődjét az UNESCO 1984-ben a kulturális világörökség részévé nyilvánította. Mivel ez az ország egyik legbiztonságosabb települése, nem csoda, hogy egyben az üdülőhajók népszerű kikötője is.

Érkezés a kikötőbe 8:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

8.nap: Colon, Panama: Colón város Panama középső részén helyezkedik el és az azonos nevű Colón tartomány székhelye. A Panamavárostól kb. 80 km-re ÉNy-ra, a Panama-csatorna karib-tengeri kijáratánál fekszik. A Panama-csatorna meglátogatása a turisták számára kihagyhatatlan program

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 19:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

9.nap: Puerto Limon, Costa Rica: Puerto Limón város Costa Ricában fekszik, a Karib-tenger partján. Ez egy rendkívül jelentős város, mert az ország egyik legfontosabb kikötője. Hosszú és érdekes története van, amely egészen 1502-ig nyúlik vissza, amikor Columbus ebbe a kikötőbe érkezett. Jöjjön el Puerto Limonba, és nézze meg Costa Rica egyik legrégebbi és legjelentősebb városának kulturális és lenyűgöző látnivalóit, közvetlenül a Limon tartományban.

Érkezés a kikötőbe 08:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 17:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

10.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

11.nap: Costa Maya, Mexico: Costa Maya egy kicsi turisztikai régió Othón P. Blanco községében, Mexikó Quintana Roo államában, ő az egyetlen, amelyet a Karib-tenger határol el a keleti részén. A terület fejletlen volt, de manapság gyorsan növekszik, mivel folyamatosan fejlesztik a tengerjáró hajók befogadására.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 18:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

12.nap: Tengeren: Egész nap a tengeren, pihenés és szórakozási lehetőségek a hajó fedélzetén.

13.nap: Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas: Ez a nap a felhőtlen pihenésé paradicsomi környezetben az MSC hajótársaság saját karibi szigetén! A varázslatos sziget a Bahamákhoz tartozó Bimini-szigetcsoport egyike és védett tengeri rezervátum. Maximális feltöltődés várja a 3,5 kilométernyi partszakasz hat csodálatos strandjának egyikén.

Érkezés a kikötőbe 09:00 órakor, napközben fakultatív kirándulási lehetőség:

Hamarosan...

Indulás 23:00 órakor, vacsora és szórakozási lehetőségek a fedélzeten.

14.nap: Miami, United States:
Érkezés a kikötőbe 07:00 órakor, napközben Miami városnézés, majd a kora esti órákban transzfer a repülőtérre. Hazautazás Budapestre menetrend szerinti járattal, egy átszállással. Érkezés másnap a kora délutáni órákban.


Hajótársaság:

Az MSC Cruises, a világ negyedik legnagyobb hajótársasága, 50 országban van jelen és világszerte 15.500 alkalmazottat foglalkoztat. A hajótársaság, melynek székhelye Genfben található, az Aponte család tulajdonában van, akik csaknem többszázéves tengerhajózási múltra tekinthetnek vissza. A céget 1990-ben alapította Gianluigi Aponte, aki húsz évvel ezelőtt a Mediterranean Shipping Company-t (MSC), a világ második legnagyobb, 500 hajóval rendelkező és 65.000 alkalmazottat foglalkoztató, teher- és konténer szállító céget alapította. Az MSC Cruises ma piacvezető a Földközi-tenger térségében, Dél-Afrikában és Braziliában.
A társaság hajói egész évben úton vannak a Földközi-tengeren és a Karib-tengeren, ezen kívül széles választékot kínál a szezonális utak tekintetében Észak-Európában, az Atlanti-óceánon, Kubában, Dél-Amerikában, Dél-Afrikában és a Perzsa-öbölben.

Kabinok és szolgáltatások

Belső kabin, Bella kategória
Ablak nélküli kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Bella kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Ablakos kabin, Fantastica kategória
Fixen rögzített ablakkal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.

Balkonos kabin, Bella kategória
​Kis balkonnal rendelkező kabin, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a kabint csak délelőtt takarítja és teszi rendbe a személyzet, a vacsora étkezés időpontja választható, de nem garantált.

Balkonos kabin, Fantastica kategória
Kis balkonnal rendelkező kabin korlátlan kilátással, standard felszereltséggel (hajszárító, széf; térítés ellenében minibár és bekészített ásványvíz), a vacsora étkezési időpontja választható és prioritást élvez, takarítás reggel és este, 24 órás szobaszerviz és kabinba rendelhető reggeli, kedvezmény a csoportos fitnesz órákból, gyermekprogramok.
Ár információk

A részvételi díj tartalmazza: A repülőjegy árát átszállással Budapest-Miami-Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal (23 kg feladható poggyász, 8 kg kézipoggyász), a repülőtéri illetéket, transzfert repülőtér-szálloda, szálloda-kikötő, kikötő-repülőtér között; 2 éjszaka szállást Miamiban 4* szállodában, amerikai büféreggelivel; félnapos kirándulást Miamiban a program szerint a hazautazás napján; magyar nyelvű utaskísérő az út teljes idejére; 11 éjszaka szállást a hajón az adott 2 ágyas kabinkategóriában, teljes ellátással (reggeli, ebéd, vacsora, büfé a nap 20 órájában, italfogyasztás nélkül), korlátozott italfogyasztást a büféétterem nyitvatartási ideje alatt, a hajón található legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki és beszálláskor

Részvételi díj nem tartalmazza
Az ESTA elektronikus beutazási engedély költségét, a kikötői illetéket (kb. 170 EUR/fő), az alkoholtartalmú italok és az üdítőitalok egy részének fogyasztását, a helyszínen fizetendő kötelező borravalót: kb. 12 USD (kb. 3.600 Ft)/fő/éj, gyermek számára (3-14 éves) kb. 6 USD (kb. 1.800 Ft)/fő/ éj, az esetleges vízumköltségeket, a személyes kiadásokat (telefon, minibár, orvosi ellátás stb.), a fakultatív kirándulásokat (kivéve az elutazás napján a Miami városnézést), a személyre szabott szolgáltatások díjait, a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Hírlevél feliratkozás