Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Advent Zakopánéban és Bártfán 2023
Lengyelország, Białystok
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Busszal
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

A program tervezett útvonala:

1. nap: Budapest – Besztercebánya – Zakopáne – Gubalówka felvonóval és Piac (320 km)

Kora reggel útnak indulunk Szegedről és Kecskemét – Budapest érintésével utazunk Szlovákiába, az Alacsony-Tátra vidékére. Besztercebányán rövid pihenőt tartunk, sétálunk belvárosában. Utunkat folytatva Árva vára „alatt” elhaladva az Árva folyó völgyében a lengyel Tátra egyik jól ismert téli-nyári üdülőhelyet, Zakopanét keressük fel. Jó idő eseten felvonóval feljutunk a Gubalovka hegyre, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező hegyekre és a városra. Meglátogatjuk a II. János Pál Pápa tiszteletére épített Gorál templomot, majd a Gorál építészeti emlékek között sétálunk (fatemplom, régi temető). Nézelődünk és vásárolunk helyi piacán kézműves termékekből, megkóstoljuk a híres tradicionális finom sajtokat közben melegítőnek forralt bort vagy mézes sört ajánlunk utasainknak. Ez alkalommal nem csak sajtok kóstolására nyílik majd lehetőség, hanem további karácsonyi ajándékokat is vásárolhatunk. Fakultatív vacsoránkat egy hangulatos helyi gorál étteremben fogyasztjuk el, ahonnan felmelegedve, jóllakottan szállásunkra térünk. 

2. nap: Nedec vára – Bártfa – Kassa – Budapest (460 km) 

Reggelit követően az elcsendesült Zakopanénak búcsút intünk és a Dunajec völgyébe indulunk. Nedec váránál tartunk pihenőt melyet megtekintve (kívülről) folytatjuk utunkat a történelmi Bártfára. Szlovákia egyik legszebb kisvárosa a mai napig szemet gyönyörködtető módon őrzi a középkor hangulatát. Az UNESCO világörökség részévé nyilvánított óváros főterén számtalan képet készítünk kapuiról, bástyáiról, a városházáról és a Szent Egyed gótikus templomáról. Utunkat folytatva a 2013-ban Európa Kulturális Fővárosa címet viselő városba. Kassára igyekszünk, mely ünnepi hangulatban, óriási karácsonyfával fogad bennünket a város. Több tucat, fából készült házikóban kínálják az árusok a kézműves portékákat, finomságokat, illatozó forralt bort és puncsot kóstolhatunk. Betlehemes játékok, karácsonyi dallamok hangulata kísér bennünket még akkor is, mikor felszállunk a hazafelé induló autóbuszunkra. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd tovább utazás Szegedre.

Ár információk

Árak és felárak (1 főre) 2023. 12. 09., 12. 16. 


Részvételi díj: 47.500 Ft / 131 EUR 
1 ágyas felár: 13.500 Ft / 37 EUR 
(Kis csoportos létszám felár: 5.500 Ft / 16 EUR/fő*)


Utasbiztosítás (Classic): 1.400 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 1.820 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 2.300 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Útlemondási biztosítás: az alapár 2,8%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 1 éj panzió*** 2 ágyas tus/wc-s szobákban
Ellátás: 1x reggeli


Fakultatív programok (20 főtől): Kérjük szíveskedjenek előre jelezni!
Gorál vacsora (3 fogás): 9.500 Ft / 20 EUR


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 PLN
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 12 PLN

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 5.500 Ft / 16 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged - Kecskemét - Budapest útvonalon (oda és visszaút nem azonos). Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!tése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 1 éjszaka jó minőségű panziós elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 1x reggelit 

- alap program szerinti programokat 

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

  

 A részvételi díj nem tartalmazza:

- 1x vacsora felárat

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Hírlevél feliratkozás