Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Indiai körutazás - Aranyháromszög ****
India, Körutazás Indiában
Indulás
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Reggeli
Szobatípus:
Utazás:
Repülővel
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

Leírás:

Utazzunk együtt India fantasztikus tájaira és ismerjük meg az indiai kultúra szép és különleges világát!

Program:

1. nap: Budapest-Delhi

Várhatóan a délutáni órákban indulunk egy menetrendszerinti járattal Indiába, ahova egy átszállást követően a reggeli órákban érkezünk.

2. nap: Delhi

A reggeli órákban érkezünk India fővárosába, Delhibe. A délelőtt folyamán az Unesco Világörökségének részét képező Humájun császár síremlékét keressük föl. Az indiai iszlám építészet egyik kiemelkedő példája. Innen az India Gate felé vesszük az irányt, hogy betekintést nyerjünk a modern India építészetébe. Végig sétálunk a Rajpath parkosított területén a Központi Kormányhivatalok felé. Az estét a szállásunkon töltjük Delhiben.

3. nap: Delhi-AgraReggeli után belevetjük magunkat India színes forgatagába. Ó-Delhi felé vesszük az irányt, és a város jelképének is számító csodás felfedezésére indulunk. A Yamuna folyó partján épített 17. századi erőd márvány pavilonjai a színes díszítésekkel igazán remek fotótémát szolgáltatnak. Innen átmegyünk India legnagyobb mecseteként számon tartott -hoz. A monumentális épület nagyságát mutatja, hogy péntekenként akár 20000 ember is imádkozhat a mecsetben. Délután indulunk Agra városába, hogy este már a Taj Mahalra városában vacsorázzunk, mely felejthetetlen élménnyel fog bennünket megajándékozni.

4. nap: AgraA délelőtti órákat utazásunk egyik csúcspontjával, a Taj Mahal fényképezésével töltjük. A szerelem emlékműveként is emlegetett épület apró részleteitől kezdve, az őt körbe ölelő parkig csodás látványt nyújt. A felejthetetlen délelőtti program után a délutáni órákat az Agra Erőd megismerésével töltjük. Remek kilátás nyílik innen a Taj Mahalra, de az erőd sem fog csalódást okozni a pompás márvány pavilonjaival és a robosztus falaival. Vacsoránkat egy hangulatos tetőteraszon fogyasztjuk el, ahonnan jól látni a Taj Mahalt.

5. nap: Agra-Fatehpur Sikiri-JaipurA kora reggeli órákban indulunk kisbuszunkkal régi palotái és óriás mecsete felé. Akbar mogul császár uralkodása alatt a birodalom fővárosaként funkcionált a mesterséges dombra épített város. Az épületegyüttes a mai napig inspirációt nyújt az indiai építészet számára. 1986-ban méltán került föl az Unesco Világörökségi listájára. A palota mellett található mecset India legnagyobb, és egyben legősibb iszlám vallási építményei közé tartozik, hatalmas impozáns kapukkal lenyűgözve a látogatókat. Napunk hátralévő részében Rajasthan tartományba utazunk, hogy a késő délutáni órákban érkezzünk Jaipurba.

6. nap: JaipurA délelőtti órákban felfedezzük a város nevezetességeit. A Városi Palota csodás épületei, kapui közt kezdjük a barangolásunkat, ahol többek közt a világ legnagyobb ezüst kancsói is megtalálhatóak. Innen átsétálunk a szomszédságában fekvő Jantar Mantar obszervatóriumába. Érdekes műszerek sokasága vár itt ránk. A nap további részét Jaipur leghíresebb épületénél, a Szelek Palotájánál töltjük. Időutazásunk végeztével visszatérünk a szállásunkra.

7. nap: Jaipur-Amber-DelhiKora reggel indulunk Amber pazar erődje felé. Magába az erődbe elefántháton kapaszkodunk fel, hogy a robosztus falak mögött rácsodálkozzunk az évszázadok óta érintetlenül álló pompás palotákra, lakosztályokra. Gyönyörű panoráma nyílik innen föntről az alattunk elterülő kisebb dombokra. Miután befejeztük a látogatásunk az erődben hosszabb buszozásra indulunk és visszatérünk Delhibe, ahol elfoglaljuk a szállásunk.

8. nap: Delhi-Budapest A hajnali órákban indul a repülőgépünk, egy átszállást követően a délutáni órákban érkezünk Budapestre.

Utazás:

Nemzetközi repülőjárattalHelyszínen: légkondícionált, felsőkategóriás autóbusszal

 

Szállás:

4*-os szálláson reggelivel

 

Elhelyezés:

2 ágyas elhelyezéssel

 

Ellátás:

Vacsorák felárát a helyszínen fizetendő díj tartalmazza

 

Ár információk

Ár tartalmazza:

- Nemzetközi repülőjegy- 6 éjszaka szállás 4*-os szállodában- reggeli- Komfortos,légkondicionált autobusz az utazás során- csoporttal utazó idegenvezető- helyi idegenvezető 

Minimum létszám: 20 fő

* Az alapárak a mindenkori repülőjegy és illetékárak szerint váltzozhatnak.

Ár nem tartalmazza:

Repülőtéri illeték: 114.900 Ft/főVízum+ ügyintézés: 32.000 Ft/főProgramok, vacsorák és belépők*: 160 USD/főUtasbiztosításBorravaló

Kiscsoportos felár (20 fő alatt): 14.900 Ft/fő

* A belépőjegyeket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazza. Ez a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendő.

Hírlevél feliratkozás