Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Húsvét Dalmáciában Dubrovnik-kal és Krka Nemzeti Park
Horvátország, Makarszkai riviéra
Indulás 2024-03-29
Szállás típusa:
Hotel ****
Ellátás:
Választható
Szobatípus:
2 ágyas...
Utazás:
Busszal
Időtartam:
3 éj
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
2024-03-29
3
Reggeli
115397 Ft/fő reggelivel
  • Előző
  • Következő
Leírás

Egy dalmáciai kirándulással tesszük emlékezetessé a húsvéti ünnepeket és a tavaszi szünetet. Lazítunk és kirándulunk a világörökség részeként számon tartott, gyönyörű óvárosokban, mint Split és Dubrovnik, majd gyönyörködünk a Krka vízesés szépségében. Tartson velünk!

Utazás: komfortos autóbusszal. Nincs éjszakai utazás.

Szállás: Makarskai Rivijeran - Baska Voda nevű kis településen, tengerparttól csak néhány lépésre Hotel Horizont 4*, központ közelében található, fedett medencével rendelkezik, mely díjmentessen használható, wellnes térítés ellenében. Szoba: 2 ágy, pótágyazható, fürdőszoba hajszárítóval, telefon, TV, klíma, széf, legtöbb erkélyes.
Egyágyas szoba: 1 ágy, felszerelése azonos. 

Ellátás:  3 svédasztalos reggeli, felár ellenében svédasztalos vacsora (ajánlott). 

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok vagy BAH-csomópont), Budaörs (pálya mellett), Székesfehérvár (pálya mellett), Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Fontos információ: Budaörs és Székesfehérvár esetében a fel-,és leszállás az autópálya mellett történik, értelemszerűen mindig az autóbusz menetirányának megfelelő oldalon!

Időpont: 2024. március 29 - április 01. BETELT!

Program:

1. nap: Krka Nemzeti Park

Indulás reggel 6.00 órakor. Délutáni órákban megállunk a festői Krka Nemzeti Park-nál, mely a leglátogatottabb horvát nemzeti park (belépős). Megcsodáljuk a lélegzetelállító zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol a 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Sétával felfrisülve visszaszálunk a buszra és Baska Voda felé tovább haladunk. Vacsora időben szállásra érünk, szállást foglalunk majd vacsorával zárjuk a napot.

2. nap: Dubrovnik
Mai napon egy igazi csemegének számító, egész napos fakultatív kultúrával gazdagított kiránduláson vehetünk részt. A világörökség egyik büszkeségét keressük fel az egész napos fakultatív, autóbuszos kirándulásunkon. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel, a költők által „földi mennyországnak”, vagy "a dél smaragd szépségének” is nevezett Dubrovnik-ban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva, pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Szabad időben mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfal mentén vagy felvonózhat  egyet (mind a kettő belépős). Részvételi díj: 30 EUR/ fő.

3. nap: Split, Baska Voda
Ízletes, húsvéti reggeli után fakutatív kirándulás keretében Splitbe látogatunk, ahol húsvét napján is pezseg az élet. Itt teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik át. Számos műemlék és szépség vár ránk! Ha szerencsénk van még őrségváltást is láthatjuk!  A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein és szűk utcáin. Részvételi díj: 20 EUR/fő.
Visszatérve a szálláshelyünkre, délután lazítással töltjük: strandolással a szálloda medencéjében, wellness részlegben, vagy tengerparti sétányon élvezheti a tenger látványát és illatát. 

4. nap: Makarska
Reggeli után a közelben lévő Makarska városba látogatunk, hogy búcsút vegyünk a gyönyörú Adriától és  a Makarska Rivijeratól. Rövid sétát követően busszra szállunk és irány Magyarország. Érkezés az esti órákban.

Ár információk

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki!  
 Euróban történő fizetési igényét kérjük előre jelezni.

HÚSVÉT DALMÁCIÁBAN Dubrovnikkal és a KRKA NEMZETI PARK  2024.   4nap/ 3 éj
ELŐFOGLALÁSI ÁR VISSZAVONÁSIG! 
Reggelivel / fő 03.29 - 04.01.
Felnőtt 109 900 Ft (255 Eur)
Egyágyas felár 39 900 Ft (105 Eur)
3. ágyon 12 évig 89 900 Ft (230 Eur)
3. ágyon 12 évtől 94 900 Ft (245 Eur)

Társítás már nem lehetséges! 

Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 20 EUR/fő.

3 vacsora (svédasztalos): 11 900 Ft/fő (30 Eur/fő)
Audioguide:
2 200 Ft/fő (6 Eur)

Fakultatív program (min 25 fő esetén):
* Dubrovnik: 30 EUR/ fő.
* Split: 20 Eur/ fő

Belépők a helyszínen:
- odaúton Krka Nemzeti Park 5 Eur/fő
- egyéb kötelező belépő nincs, minden más igény szerint, szabad időben látogatható.

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, szálloda: medence és fitness használatát, programokat, magyar idegenvezetőt.

A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat, üdülőhelyi és regisztrációs díjat, fakultatív program árát és a belépőket, valamint a felárakat.

Beutazási szabályokról az alábbi linken tájékozódhat: Itt

Hírlevél feliratkozás