Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Csoportos Norwegian Bliss hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel
Hajóutak, Mexikói hajóutak
Indulás
Szállás típusa:
Hajó kabin
Ellátás:
Teljes ellátás
Szobatípus:
Utazás:
repülő+hajó
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás


Csoportos Norwegian Bliss hajóút a mexikói riviérán magyar nyelvű idegenvezetővel
2022. November 18-28. Garantált indulás!

 

Mexikói körutazásaink minden egyes kikötője tele van szórakozással és kalandokkal, beleértve a kajakozást, a zip lininget, a delfinekkel való úszást, a búvárkodást és még sok mást. A Norwegian mexikói körutazásain sosincs messze egy gyönyörű tengerparttól vagy egy jó kis partitól. Fedezze fel a régi hagyományokat és a lenyűgöző városokat, amikor a mexikói Riviérára utazik az egyik legújabb körutazóhajónkon, a Norwegian Bliss-en. 

Tapasztalja meg e romantikus régió szépségét és pompáját az egyik legújabb és legizgalmasabb hajónk, a Norwegian Bliss fedélzetén. Legyen szemtanúja Cabo csodálatos naplementéinek a kilátóteremből vagy egy finom vacsora elfogyasztása közben a The Waterfronton, kizárólag a Norwegian hajóján. Ha még több izgalomra vágyik, látogasson el a szabadtéri lézerharc-arénába, vagy tegyen néhány kört az izgalmas versenypályán.

 


1. nap - Indulás Budapestről

Kalifornia sokak számára álomcélpont, és a végtelen napsütés, a helyi, luxus életmód és a rengeteg tennivaló miatt sok mindent kínál az ide látogatóknak. Kalifornia egyik legnagyobb és legnépszerűbb városa Los Angeles, és ezt a fantasztikus úti célt mindenképpen fel kell vennie a radarjára! Ha az USA nyugati partjára látogatsz, vagy ha egy új helyet keresel, amit felfedezhetsz, akkor LA-nek kell lennie!

2. nap - Los Angeles, Kalifornia
A sztárokkal teletűzdelt Hollywood Boulevardtól a hírességekben gazdag Beverly Hillsig Los Angeles ikonikus nevezetességek és emberek otthona. A Los Angeles-i hajóút előtt vagy után járja be a Warner Brothers Studios-t, és fedezze fel kedvenc tévéműsorainak díszleteit. Sétáljon végig a Venice Beach-en, ahol sportolók, szórakoztatóiparosok és alkotók találkoznak. Vagy üljön fel az óriáskerékre a Santa Monica-i mólón, és élvezze a kaliforniai naplementét az első sorból.

Akár egy új cipőre, akár egy új ruhatárra vágyik, a 3rd Street Promenade-on mindent megtalál, amire szüksége van. Vásároljon kedvenc nagynevű kiskereskedőinél, szombaton pedig sétáljon végig a legrégebbi és legnagyobb biogazdálkodói piacon. Ha készen állsz arra, hogy túllőj a célon, irány a Rodeo Drive, ahol márványpadló és aranyozott ajtók díszítik a designer butikokat. A Los Angelesből induló hajókirándulásokon a kincsek világában gyönyörködhet.

​A görög meze és az olasz lakomák között Los Angeles a globális konyha epicentruma. Kóstolja meg a világhírű séfek - például Thomas Keller, Nobu Matsuhisa és Wolfgang Puck - ételeit. Élvezze a reggeli tengerparti villásreggelit, majd kóstolja meg a késő esti falatokat egy belvárosi tetőn, vagy látogasson el az eredeti termelői piacra. Kóstolja meg a friss tengeri ételeket vagy a vegetáriánus ételeket a város bármelyik növényi alapú éttermében. Ha Los Angelesből indul hajóútra, mindenki számára van menü.

3. nap - Los Angeles, Kalifornia
Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

4. nap - Norwegian Bliss
Képzelje el a mámort, miközben felfedezi Alaszka vadregényes vidékeit. Képzelje el a pihenést, amikor megtalálja a paradicsom egy szeletét a Karib-tengeren. Képzelje el a boldogságot. Ezt fogja átélni, amikor a Norwegian Bliss fedélzetén nyaral. A látványosságra szabott Norwegian Bliss egy forradalmi megfigyelőteremmel rendelkezik, ahol minden lenyűgöző pillanatban gyönyörködhet, a gleccserek felett szárnyaló kopasz sasoktól a meleg türkizkék vízben csobbanó delfinekig. Jöjjön a fedélzetre, és tapasztalja meg a tenger legjobb étkezési, szórakozási és kényelmi szolgáltatásait a páratlan természeti szépségű háttér előtt. Akár a trópusi, akár a kicsit vadregényes utazást választja, egyetlen szóval lehet leírni azokat az élményeket, amelyek a Norwegian legújabb hajóinak egyikén várják: Boldogság.

5. nap - Cabo San Lucas, Mexikó
Cabo nevezetessége az El Arco ("Az ív"), egy sziklaalakzat a "Land's End" csúcsán. A Baja-félsziget ékköve híres világszínvonalú sporthorgászatáról, valamint csúcskategóriás üdülőhelyeiről és exkluzív zárt közösségekről, amelyek az egyszerűen "folyosónak" nevezett területen sorakoznak.

6. nap - Puerto Vallarta, Mexikó
Az Acapulcónál kisebb és visszafogottabb Puerto Vallarta megőrizte kis falusi báját, valamint a Banderas-öböl mentén fekvő 26 mérföldnyi látványos strandot. Sétáljon a macskaköves utcákon a Guadalupe-i Miasszonyunk-templomhoz. Vagy nézze meg a szabadtéri piacokon kínált számos helyi árut.

7. nap - Mazatlán, Mexikó
Kombináljon egy első osztályú tengerparti üdülőhelyet egy híres gyarmati múlttal rendelkező várossal, és máris megvan Mazatlán. Kortyoljon Margaritát, és élvezze az autentikus mexikói konyhát. Kocsikázzon végig a Sierra Madre-hegység lábánál. Ezután látogasson el a helyi kézműves termékeket kínáló számos üzletbe.

8. nap - Norwegian Bliss
Tapasztalja meg a puszta ámulatot forradalmi kilátótermünkből, amely a tengeren a legtágasabb kilátást kínálja. A megfigyelőváró a hajó elején található, és ugyanolyan lenyűgöző kilátást nyújt, mint a hídról nyíló panoráma. A teljes kiszolgálást biztosító bárral ellátott helyiségben a vendégek könnyedén hátradőlhetnek, lazíthatnak és gyönyörködhetnek a látványban.

9. nap - Ensenada, Mexikó
San Diegótól mindössze 90 mérföldre délre, Ensenada meleg éghajlatát és barátságos légkörét élvezheti. Látogasson el a La Bufadora nevű, egyedülálló fúvólyukhoz, majd vásároljon a helyi borászatoknál. Próbáljon szerencsét a 30-as években épült Riveriera del Pacifico üdülőhelyen és kaszinóban.

10. nap - Los Angeles, Kalifornia
Nézd meg a Venice Beach-i jelenetet. Nézzen meg egy-két hírességet a Rodeo Drive-on. Sétáljon végig a Hollywood Walk of Fame-en. Fedezze fel a La Brea Tar Pits vagy a Getty Centre-t. Tudjon meg többet és foglaljon most.

11. nap - Érkezés Budapestre

Ár információk

A részvételi díj tartalmazza:
repülőjegyet budapesti indulással · transzfereket · szállást Los Angelesben két éjszakára kétágyas elhelyezéssel, reggelivel · egész napos Los Angeles városnézést · Open Bar All Inclusive italcsomagot(1) · 250 perces wifi csomagot(2) · adókat, illetékeket · kötelező borravalót · teljes ellátást a hajón balkonos kabinban Esta vízum ügyintézést** · magyar nyelvű idegenvezetőt az utazás teljes időtartama alatt

(1) Premium Beverage Package (Open Bar): üdítőitalok, szeszes italok, koktélok, borok és sörök széles választéka, italonként 15 USD-ig.

(2) WiFi Package: kabinonként 250 perc WiFi egy 7 napos hajóúton.

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok*

További információk
​Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.

** Esta amerikai vízum ügyintézés Magyarországon született, magyar állampolgárok részére

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hírlevél feliratkozás