Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Kanári-szigetek és Madeira csoportos Costa Diadema hajóút magyar idegenvezetővel
Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak
Indulás
Szállás típusa:
Hajó kabin
Ellátás:
Teljes ellátás
Szobatípus:
Utazás:
busz+hajó
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás

2023. Április 22. - Május 7.

LEKÉRÉSRE!


Minden kikötő egy történelmi csoda, egy meglepetés és egy álom. A Costa Cruises segítségével felfedezhetjük azokat a földközi-tengeri gyökereket, amelyek Európa bölcsőjét ölelik fel. A történelemmel és legendákkal teli Görögország csodálatos tengerre néz nagyszerű műemlékei mögött. Aztán ott van Olaszország, amelynek ezer árnyalata van északtól délig. Franciaország a maga pompájával és finom tájaival. Aztán ott van a büszke és vidám Spanyolország és csodálatos szigetei: a Baleár- és a Kanári-szigetek. A Földközi-tenger a gasztronómusok álma is: kortyolhat egy pohár proseccót vagy egy frissítő sangriát, és megkóstolhatja a zöldségeket, a friss halat, a tésztákat, a leveseket, a pizzát és a paellát, amelyek a gasztronómia paradicsomává teszik ezt a területet.

 

1. nap - Indulás Budapestről
Indulás! A csoport tagjai késő délután buszra szállnak, hogy másnap már Savona-ba érjenek, ahol indulásra készen várja az utazókat a Costa Diadema!

2. nap - Savona (Italy)
Savona kikötője az olasz Riviéra egyik legszebb kikötője. A kellemes éghajlat, a soha nem túl forró nyarak, az enyhe telek és a városhoz közeli tenger kivételes szépsége miatt Savona kiváló kiindulópont Liguria felfedezéséhez. Savona nevezetessége a Priamar erőd, amely a 16. század óta uralja a várost, valamint a történelmi központ, ahol a Savona katedrális is megtekinthető. A savonai megálló lehetőséget adhat a közeli Genova városának és szűk, festői utcáinak, az úgynevezett "caruggi"-nak a meglátogatására is.

Nem szabad kihagyni:

- Priamar erődje.

- Savona székesegyház

- Via Paleocapa

3. nap - Costa Diadema
Üdvözöljük a Costa Diadema fedélzetén

4. nap - Valencia (Spain)
Valencia kikötője az ötödik legforgalmasabb Európában. A város középkori építészetét és futurisztikus épületeit megfigyelve a történelem kedvelőinek nem okoz majd gondot, hogy a város utcáin barokk, gótikus és mór hatásokat fedezzenek fel. Ne felejtse el meglátogatni a népszerű negyedeket: Vegyüljön el a helyiekkel Ruzafa piacán, hogy megannyi finomságot kóstolhasson. A bárok, éttermek és szabadtéri kávézók a környék mediterrán ízeit kínálják.

Nem szabad kihagyni:

- A hihetetlen valenciai életrajzi film

- Valenciai óceánkutató akvárium

- Albufera Természeti Park
VALENCIA AND THE ALBUFERA: A JOURNEY THROUGH TIME
Dióhéjban:
Indulj a jövőből, és térj vissza a múltba: ez a teljesen valenciai kaland a futurisztikus. Művészetek és Tudományok Városában kezdődik, majd visszafelé haladva egy gótikus és barokk stílusú utat tár fel. Nagyszerűséggel, hogy egy helyi halász hajóján újraéljük a legősibb vidéki mesterséget. Végül hazaviszi a város titkát: az avantgárd, a történelem, a hagyományok, a tradíciók és a művészet ritka keverékét és a paraszti örökség keveréke.

Főbb megállók:
- Művészetek és Tudományok Városa
- Óváros: Lonja de la Seda, Vízitörvényszék, Katedrális, Mercado Central, Plaza del Ayuntamiento
(külső látogatások)
- Az Albufera-lagúna: hajókirándulás a csatornák és szigetek között;
- Paella alapú ebéd egy tipikus étteremben

A program:
Minden a jövővel kezdődik, a Művészetek és Tudományok Városával, egy 100%-ban futurisztikus helyszínnel, kezdve a következőkkel a helyszínnel: a Turia folyó kiszáradt medrével. Innen azonban az idő múlása irányt változtat, és visszatér a múltba, ahogy végigsétálsz a városközpont sikátoraiban. Az idegenvezető három, az UNESCO által a Kulturális Örökség részeként nyilvántartott elemmel kápráztatja el Önt. Az egyik a Vízitörvényszék, ahol nyolc kék blúzos gazda rendezte a társaik közötti vitákat. minden csütörtökön Kr. u. 960 óta. Minden egyedi, semmi sem rutinszerű. És ebbe beletartozik a Mercado Central is. A káosz helyett és bódék helyett, amit egy központi piactól várnánk, olyan, mint egy modern katedrális, vasoszlopokkal, márvánnyal, mozaikokkal és ablakokkal. Aztán amikor az idegenvezető a Las Fallasról mesél, akkor értékeli a valenciai szellem vadságát. A tűz, a zene, a rituálék, a színek és az allegóriák egy történelmi tavaszi ünnepségben robbannak ki, amely most a birodalomban a mítoszok világába. Végül pedig egy helyi halász vezetésével csónakázik az Albufera csatornái között, és felfedezi a várost. eredetét: az angolnahalászatot, az első barracákat és a paellát, amelyet ebédre fogyasztanak. Tudta, hogy azt mondják hogy itt találták fel? Viseljen kényelmes cipőt és az élménynek megfelelő ruházatot. Ez az egyik legnépszerűbb élmény, ezért foglaljon időben.

5. nap - Costa Diadema
Napközben és este el lesz kényeztetve a választási lehetőségekkel; a naplementében tett sétáktól kezdve az előadásokig és színházi előadásokig, ahol nemzetközi művészek lépnek fel.

6. nap - Costa Diadema
Szeretne egy aperitifet? Az Aperol Spritz Bar várja Önt! És vacsora után? Egy játékterem, hogy előhozza a benned lévő gyereket, vagy egy kiváló sör egy igazi német kocsmában.

7. nap - Arrecife (Canary Islands)
Arrecife Lanzarote kikötője a város fejlődésének egyik alappillére, és a régió történelmi és kulturális látnivalói felejthetetlenné teszik az itt tartózkodást. Szánjon időt a város meglátogatására, ahogyan azt kell! Kezdje a Nemzetközi Kortárs Művészeti Múzeumban, amely számos nagyhírű műalkotással rendelkezik, és a San José várban található, a San Gabriel erőddel együtt kötelező látnivaló. Irány a Reducto strand, hogy a hullámok csobogása által elaltatva pihenjen.

Nem szabad kihagyni:

- Reducto Beach

- A Nemzetközi Kortárs Művészeti Múzeum

- San Gabriel erőd
GRAND TOUR OF LANZAROTE
Dióhéjban:

Főbb megállók:

- Timanfaya Nemzeti Park
- Islote de Hilario
- Vulkán út
- La Geria
- Jameos del Agua
- Mirador del Rìo

A program:
A napot Lanzarote déli része felé indulunk, amelyet a Lanzarote-parton található Timanfaya Nemzeti Park, amelyet 1993-ban az UNESCO bioszféra-rezervátummá nyilvánított a tökéletesen megőrzött természeti örökségéért. Egy megidézett holdbéli táj fogad minket - a megszilárdult láva egy szakasza, amelyet a XVIII. és XIX. században bekövetkezett kitörések hoztak létre. A rezervátum szíve felé indulunk, hogy elérjük az El Islote de Hilario-t, ahol a ahol a hőmérséklet eléri a 140°C-ot mindössze 10 m mélyen a föld alatt. Ez tökéletes alkalom arra, hogy szemtanúi legyünk néhány érdekes geotermikus kísérleteknek. Ezt követően a "Vulkán úton", egy 14 km-es ösvényen haladunk, amelyet megkövesedett kőzetekkel teli táj vesz körül. lávafolyamokkal és hatalmas kráterekkel teli, lélegzetelállító kilátást nyújtó útvonalon. Ezután La Geria vidéki területét keresztezzük, egy egyedülálló bortermelő területet, ahol a szőlőültetvények a vulkáni hamuval borított talajon teremnek, hogy elérjük az éttermet, ahol kiváló ételekkel kényeztetjük étvágyunkat helyi ételekkel. Délután a sziget északi részébe látogatunk, ahol a sziget egy másik oldalát fedezzük fel Lanzarotét. Az egész évben enyhe időjárásnak köszönhetően a szigetnek ezt a részét buja zöld növényzet borítja. Lenyűgöznek minket a Jameos del Agua, a földalatti barlangok ügyesen átalakított hálózata. César Manrique művész által átalakított, hogy a látogatók számára is hozzáférhetővé tegye őket, és ahol egy úszómedence és egy "természetes" előadótermet hoztak létre, amely a művészet és a természet tökéletes kombinációja. César Manrique kézjegye látható a Mirador del Rìónál is, egy katonai kilátónál, amelyet az alkotó épített, felújított, és ahonnan csodálatos panoráma nyílik a La Graciosa és a Montaña Clara hegységre. szigetekre. A helyek száma erre a kirándulásra korlátozott. Javasoljuk a korai foglalást.

8. nap - St. Cruz de Tenerife (Canary Islands)
Santa Cruz a különböző hatások és a változatos trendek kozmopolita városa, amint azt a történelmi épületek és a modern építészet keveréke is mutatja. A kikötő elhagyása után a városnézést az Auditorio de Tenerife és a "Circulo de Amistad" meglátogatásával kezdje. Ezután látogasson el a Nuestra Señora de África piacra, ahol természetes alapanyagokból készült kézműves és kézműves termékeket, valamint a régió híres borát találja. Végezetül nézze meg a burgonyával, chilivel és egzotikus fűszerekkel készült helyi konyhát.
Nem szabad kihagyni:

- Auditorio de Tenerife

- Nuestra Señora de África piac

- Circulo de Amistad
BEACH PLAYA DE LAS AMERICAS
Dióhéjban:
Playa de Las Americas Tenerife déli részén található. A szigetnek ez a része jól ismert a következőkről csodálatos strandjairól, az egész évben tartó napsütésről és a kiváló minőségű szállodákról. Ez az a hely, ahol minden vízi sportokat és élvezze a gyönyörű tájat, amely sokkal vonzóbb, mint bármely leírás. A nagyszerű sikerét a csodálatos éghajlatnak és a nyugodt vizeknek köszönheti.

Főbb megállók:
- Transzfer Playa de Las Americasba

A program:
Ma lehetőségük van arra, hogy saját maguk élvezzék a Playa de Las Americas-t a déli parton. Tenerife déli részén!  Hajtson végig a tengerparton az autópályán Tenerife déli részére. A szigetnek ez a része jól a csodálatos strandjairól, az egész évben tartó napsütésről és a kiváló minőségű szállodákról ismert, ahol Playa de Las Americas az egyik leghíresebb, legnagyobb és legnépszerűbb turisztikai célpont.  Az üdülőhely az 1970-es években született, és gyorsan fejlődött a puszta tengerpartból a magasföldszintes és energikus üdülőhellyé, ami ma. Itt mindenféle vízi sportot lehet űzni és élvezni gyönyörű tájat, amely sokkal vonzóbb minden leírásnál.  A terület nagy sikere a csodálatos éghajlaton és a nyugodt vizeken alapul.  Számos tengerparti bár, bevásárlóközpont található itt, és ha csak a napozás mellett dönt, akkor is a legjobb helyen van, mivel ez a sziget legnaposabb és legszárazabb része. A helyszínen nyugágyak és napozóágyak bérelhetők (a bérlés nem szerepel az árban. kirándulás ára). 

Ez a kirándulás nem tartalmaz idegenvezetést. 

9. nap - Funchal (Madeira)
Funchal kikötője Madeira nemzetközi tengeri állomása. A város a hegyek között fekszik, és a nyugalom légköre jellemzi. Használja ki a parkot egy rövid látogatásra a Monte Palace trópusi kertben, amely egy igazi földi paradicsom, ahol a növényzet és a kődíszek csodálatos harmóniát alkotnak. Ha szeretné megismerni a helyieket és szuveníreket vásárolni, kiránduljon el a városi piacra, a Mercado dos Lavradoresbe, végül pedig szálljon fel a drótkötélpályára, hogy élvezze a város csodálatos kilátását.

Nem szabad kihagyni:

- Monte Palace trópusi kert

- Mercado dos Lavradores

- Funchali drótkötélpálya
MONTE AND CAMACHA BY CABLE CAR
Dióhéjban:


Fő megállók:
- Ponta do Garajau
- Krisztus király szobra
- Camacha
- Funchal központja, egy helyi kézműves bolt meglátogatásával és tipikus borkóstolóval
- Monte

A program:
A kikötőt elhagyva a keleti part felé vesszük az irányt, ahol Funchal megkezdte terjeszkedését. Itt megállunk a Ponta do Garajau-foknál, amely a Krisztus Király szobráról ismert, amely a Funchalban található. a tenger felé kitárt karokkal áll. Innen remek panoráma nyílik Funchal városára és a Garajau parkra. Ezután Camacha felé vesszük az irányt, a sziget fonottfonat-gyártásának központjába. Itt, meglepődve a a városka szépségét, amelynek terét teljes egészében virágok díszítik, felfedezzük a lenyűgöző a kézműves folyamatok és a fonott termékek mindenféle titkát. Funchalba érve megállunk egy helyi kézműves boltban, ahol megcsodálhatjuk a jellegzetes kézműves termékek széles választékát. csipkekészítményeket, és megkóstolhatjuk a híres madeirai szőlőből készült, kihagyhatatlan borokat. fajtából készült, amelynek köszönhetően a sziget világhírnévre tett szert. Felszállunk egy drótkötélpályával a Monte-ra, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik. Ez a hangulatos hely a A 660 méteres tengerszint feletti magasságban fekvő Monte nemcsak csodálatos szubtrópusi kertjeiről ismert, hanem arról is, hogy templomában I. Károly, Ausztria utolsó császárának maradványait őrzik. Az időjárási viszonyok gyorsan változhatnak, ezért javasoljuk, hogy megfelelő ruházatot viseljen. Az útvonal változhat. A felvonóval inkább felfelé, mint lefelé lehet utazni, vagy fordítva. a drótkötélpálya népszerű látványosság; előfordulhat, hogy késéssel kell számolni.

10. nap - Costa Diadema
Egy egész fedélzetet talál a gyerekeknek, amely még kastéllyal és kalózgályával is rendelkezik.

11. nap - Cadiz (Spain)
Álljon meg Cádizban, az andalúziai városban, amely nevét a régiónak adja, amelynek fővárosa, és az öbölnek, amelynek magaslatán büszkén áll. Épületeit a karthágóiak, a rómaiak, a mórok és a keresztények hatásai jellemzik, időrendi sorrendben. Cádiz kikötője volt az Amerika felfedezéséhez vezető expedíció kiindulópontja. Itt megcsodálhatja a bájos tengerparti sétányt és az öblöt átszelő 3 km hosszú hidat. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkóstolja a "tapas de chorizo"-t vagy megnézzen egy flamenco show-t.

Nem szabad kihagyni:

- Andalúzia fehér városai

- Cádiz panorámás túrája

- Fedezze fel Cádizt kerékpárral
GIBRALTAR
Dióhéjban:
Ez a kirándulás nem ajánlott mozgáskorlátozott vendégek számára. Logisztikai okokból a Gibilterra-i látogatás kisbuszokkal történik, mivel az utak nem járhatóak. A túrán való részvételhez a schengeni országokon kívüli országokból érkező vendégeknek érvényes útlevéllel kell rendelkezniük, és a következőkkel kell rendelkezniük vízummal (Shengen) kell rendelkezniük. A túra alatt nem lehet babakocsit hozni.

Ez a túra nem elérhető kerekesszékkel rendelkező vendégek számára, még akkor sem, ha az összecsukható.

12. nap - Malaga (Spain)
Malaga kikötője a spanyol tartomány egyik kikötője. A Costa del Sol partján fekvő város a művészet, a kultúra és a napsütés szinonimája, míg hegyei a környék felfedezésére invitálnak. Itt található a Cenachero, a Platero és a Biznaguero, három emblematikus szobor, amelyek a hely szellemét övezik. Az autók szerelmeseinek az autómúzeum az iparágban látott innovációk történetét követi nyomon. A Montes Természeti Park számos lehetőséget kínál a különböző nehézségű kirándulásokhoz, a kezdőktől a tapasztalt túrázóknak szánt ösvényekig. Végezetül azt javasoljuk, hogy ne hagyja ki a Malagueña táncosok műsorát.

Nem szabad kihagyni:

- Fedezze fel Gibraltárt

- Látogatás Malagában

- Marbella és Puerto Banus
SIGHTSEEING TOUR OF MALAGA
Dióhéjban:
Ezzel az idegenvezetéssel felfedezzük a Földközi-tenger egyik legrégebbi kikötőjét: Malaga.

Főbb megállók:
- Malaga
- Alcazaba
- Gibralfaro
- Malaga városháza
- Málagai Calles

A program:
A történelemben és művészi szépségekben gazdag Malagán át autóbusszal utazunk. Elhaladunk a fontos műemlékek, köztük a várost uraló Alcazaba, a muszlim korból származó erődítmény mellett. Majd majd a Gibralfaro kastély felé vesszük az irányt, amelyet I. Juszuf emír építtetett a 14. században. Granada emírje, egy világítótorony maradványaira építtette. Innen csodálhatjuk meg a gyönyörű kilátást a a városra. Túránk a városházánál ér véget.
Ez a kirándulás mozgáskorlátozott vendégek számára nem ajánlott. A Gibralfaróba vezető út jelenleg le van zárva, ezért nem lesz lehetőség a
áttekintés busszal.

13. nap - Costa Diadema
A tiszta kikapcsolódás pillanataihoz pedig egy nagyszerű Spa áll az Ön rendelkezésére, ahol élvezheti a masszázst és nézheti a tengert, igazi élvezet!

14. nap - Barcelona (Spain)
A város ad otthont egy innovatív kortárs művészeti múzeumnak, a Sagrada Familia katedrálisnak és a Camp Nounak. Ezen népszerű célpontok meglátogatása után a katalán kultúrát is felfedezheti. Barcelonai megállónk során sétáljon végig a La Ramblán, mielőtt ellátogatna a Picasso Múzeumba. A városban mindenhol emlékezetes építészeti alkotásokat láthatunk. Távozás előtt látogasson el a barcelonai kikötő környékére. Az 1992-es olimpiai játékokra teljesen felújított terület mára bárokkal, klubokkal és éttermekkel teli hellyé vált.

Nem szabad kihagyni:
- Helikopterezés
- Gaudí remekművei
- Városnézés Barcelonában és a Camp Nou stadionban
WITH GAUDì AT THE HEART OF THE SAGRADA FAMILIA
Dióhéjban:
Kihagyhatatlan klasszikus: Antoni Gaudì, a katalán építészet vitathatatlan mestere. Tudjon meg mindent róla egy dedikált útikalauz segítségével! Sagrada Familia, Casa Batlló és La Pedrera: készüljön fel a fényképezésre! őket, a tetszésnyilvánítást pedig hagyd meg a barátaidnak.

Főbb megállók:
- A Sagrada Familia: belső látogatás
- Passeig de Gracia
- Casa Batlló: fotózás
- La Pedrera: fotózás

A program
Kezdje a napot a valaha épített egyik legkülönlegesebb műemlékkel: az ember által valaha épített Sagrada Família. Ez Antoni Gaudì befejezetlen remekműve, aki akkor kezdte el építeni, amikor 30 éves korában kezdte el építeni, és élete hátralévő részét ennek szentelte. Meglátogatjuk a két befejezett homlokzatot: a Sagrada Sagrada homlokzatát. Születés és a Passió. A belső térben szakértő mesteremberek dolgoznak a folyamatosan megújuló projektet. De mikorra készül el végre? Induljon el a Passeig de Gràcia, a város legtrendibb sugárútja felé, ahol egy újabb Gaudì-épületet talál. remekműve, a Casa Batlló, a kortárs művészet, építészet és design univerzuma. Maszk alakú erkélyek, emberi csontokra emlékeztető oszlopok és csillogó, sokszínű pikkelyekből álló tető. Ezután a Casa Milà, ismertebb nevén La Pedrera, Gaudì legérettebb műve következik: hullámzó homlokzatok, önmaguk köré tekeredő kémények és eredeti öntöttvas korlátok. amelyek a hullámok hullámtörésére emlékeztetnek. Mindenképpen megér egy képet! Ez az egyik legnépszerűbb kirándulás, ezért foglaljon időben. A meglátogatandó kultuszhelyeknek megfelelő ruházatot viseljen. A kirándulások útvonalában és hosszában kisebb változtatások lehetnek az Ön egészségének védelme, valamint az előírások és a biztonsági protokoll betartása érdekében.

15. nap - Marseilles (France)
A "Disznóvárosként" is emlegetett Marseille Franciaország legnaposabb városa, amely a fürdőzésre alkalmas öblökkel, a történelemmel és a kultúrával, valamint a kozmopolita konyhájú éttermekkel bűvöl el. Nem távozhat anélkül, hogy ne túrázott volna a "Cours Julien", a bevásárlóutca utcáján. A marseille-i kikötő talán tipikus turistacélpont, de a városházáról induló komp és a régi templom, amely egy templomos épület helyébe lépett, megérdemli, hogy meglátogassa.

Nem szabad kihagyni:

- Aix-en-Provence

- Avignon, a pápák városa

- Marseille felfedezése kerékpárral
MARSEILLES IN A CLICK
Dióhéjban
Szereted a fotózást? Ossza meg Marseille egyedi látásmódját azáltal, hogy fényképeket készít a legkülönlegesebb helyekről a város legérdekesebb látnivalóiról: a régi kikötő a Notre Dame de la Garde-val, a Le Panier negyed, a Majeure Katedrális és néhány különleges meglepetés. Posztold a legjobb képeidet a közösségi médiában.

Főbb megállók
 - Régi kikötő: Ombrière
- Notre Dame de la Garde: kilátás a régi kikötőből
- Le Panier negyedSainte-Marie-Majeure katedrális: külső látogatás* MuCEM (külső látogatás), Saint-Jean Fort

A program
Marseille a Földközi-tenger egyik legjobban instagrammozható úti célja, különösen, hogy köztudottan #nofilter város. Kezdd a fotóriportot a régi kikötő képeinek körképével, a St-Jean és a Saint-Nicolas erődök lenyűgöző hátteret biztosítanak. A Norman Foster Ombrière-nél kikapcsolhatod a különleges effekteket: a hatalmas fémtető önmagában is a feje tetejére állítja a tükörképét. Készítsen egy gyors pillantást, amikor elhalad a Hotel Intercontinental mellett, majd irány a multikulturális élet, Le Panier sokszínű és sokféle inspirációval rendelkező negyedébe. A Place des Treize Cantons egykoron a ahol Casanova szállt meg, így egy fotó itt is elengedhetetlen, a #hot hashtaggel. természetesen. Ha szereted az utcai fotózást, ne hagyd ki az olyan látványokat, mint a majeure-i katedrális előtti bowlingpálya, míg a MuCEM és a Saint-Jean erőd közötti kikötői terület ideális építészeti fotózásra. Az útvonalakban és a kirándulások hosszában kisebb változtatások lehetnek az egészség és a
az előírásoknak és a biztonsági protokollnak való megfelelés érdekében.

16. nap - Savona (Italy)
A hajó a reggeli órákban köt ki Savona-ban. A kabinok elhagyása után már a délelőtti órákban buszra száll a csoport és elindul Budapest felé.

 

Ár információk

A részvételi díj tartalmazza: ​utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Nagykanizsa, Székesfehérvár) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

További információk
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.​

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! 
Foglalja le ezt a csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! 
Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 120. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az árfolyamgaranciáját (!!!) is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hírlevél feliratkozás