Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
GÖRÖG dallamok MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel 2024
Hajóutak, Földközi-tengeri hajóutak
Indulás
Szállás típusa:
Hajó kabin
Ellátás:
Teljes ellátás
Szobatípus:
Utazás:
busz+hajó
Időtartam:
További időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
  • Előző
  • Következő
Leírás


GÖRÖG dallamok MSC Sinfonia csoportos hajóút magyar idegenvezetővel

2024. Május 5-12.

 

Görögország, a filozófia, az olimpiai játékok és a nyugati irodalom szülőhelye, lenyűgöző ókori történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik.

 

Május 5. - Venice, Italy, 1. nap
Indulás! A csoport tagjai hajnalban buszra szállnak, és kora délutáni órákban már Velencébe érkeznek, ahol indulásra készen várja az utazókat az MSC Sinfonia!

Május 6. - Brindisi (Lecce), Italy, 2. nap
Brindisi olasz kikötőváros, az MSC Mediterranean Cruises célállomása, jellegzetes, ókori központjával büszkélkedhet, amely kincsek széles skálájának ad otthont.

Az olyan helyszínek, mint a 11. századi dóm és az Alfonsino-kastély építészeti ékszerek csak arra várnak, hogy felfedezzék őket. Brindisi tökéletes kiindulópont más úti célok, nevezetesen Lecce, Ostuni és Alberobello meglátogatásához, és pálmafákkal szegélyezett utcáin és tengerparti sétányán kultúrát, színeket és olasz romantikát kínál.

Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 

- Lecce, a "Dél Firenzéje".

- Ostuni, a tengerparti "fehér város".

- Alberobello

Fedezze fel a gyönyörű Lecce-t, nem messze Brindisitől, egy MSC Cruises kiránduláson. A "Dél Firenzéjének" is nevezett város a barokk építészet lenyűgöző alkotásairól ismert. Tekintse meg a nyüzsgő Szent Oronzo teret, az ókori római amfiteátrumot, a gazdagon díszített Szent Kereszt-templomot és a díszes Celesztinus-kolostort. Fedezze fel Lecce hangulatos utcáinak labirintusát, mielőtt megismerkedne a papírmasé helyi művészetével.

Tegyen egy MSC Cruises kirándulást a Brindisitől nem messze fekvő Ostuni varázslatos, fehérre meszelt városába. Festői középkori központja a dicsőséges Itria-völgy végtelen olajfáira néz. Fedezze fel a kanyargós, kavicsos ösvények mentén álló ragyogó fehér házakat és a 15. századi Ostuni katedrálist, amelynek gótikus stílusú építészete a legjellegzetesebb. Ezután vegyen részt egy finom olívaolaj-kóstoláson egy hagyományos malomban, mielőtt nyugodtan visszautazik a kikötőbe. 

 

Gazdagítsa utazási élményét egy MSC Cruises kirándulással a bájos Alberobellóba. Az olasz csizma híres "sarkát" alkotó városka ikonikus kőházak százaival pompázik.  A "trulli" néven ismert történelmi lakóházak az UNESCO Világörökség részét képezik. Járja be az utcákat, hogy megnézze a kúp alakú tetőket, a fehérre meszelt falakat, a szép cserepes növényeket és a kúszó szőlőtőkéket. Látogasson el a Sant Antonio trulli templomba, és fedezze fel Alberobello varázslatos építészetének lenyűgöző történetét. Ismerje meg a tetőkre festett különös szimbólumokat, mielőtt a vidéken keresztül visszatérne a kikötőbe.

Május 7. - Tengeri nap az MSC Sinfonia fedélzetén, 3. nap
Még mielőtt az MSC Sinfonia kihajózik, a fedélzetre lépve olyan, mintha felfedezőútra indulna. Az új funkciók és létesítmények lenyűgöző sorával a hajó most még jobban felszerelt, hogy minden igényt kielégítsen.
 
Tágas, új, erkélyes kabinokkal bővítettük a hajót, hogy vendégeinket csodálatos panorámával örvendeztessük meg. 
 
Megnagyobbítottuk az éttermet és a büfé területét, hogy még többféle kulináris élvezetet kínálhassunk.

Május 8. - Mykonos, Greece, 4. nap
A 18. században Mykonos kusza sikátorainak útvesztője még a legjobban utazó kalózokat is összezavarta. Manapság az eltévedés színlelése ezekben a kanyargós sikátorokban egy egész napos szórakozást nyújt! Ez az MSC Mediterranean Cruises úticél a romantikus görög szigetek csillogásáról ismert. Lásson ragyogó tengerpartokat, türkizkék vizeket és festői, fehérre meszelt falvakat.
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A híres fehér szélmalmok
- Delos szigete
- 4X4 kaland és tengerpart
 
Foglaljon MSC Cruises kirándulást Mykonos környékén, és fedezze fel a csillogó és kozmopolita várost. A Kikládok szigetvilágának gyöngyszeme, Mykonos a világ minden tájáról vonzza a látogatókat. Fedezze fel a szűk utcákon álló fehérre meszelt házakat, a kalóztámadások meghiúsítására épített labirintust! Ezután látogasson el a világhírű velencei szélmalmokhoz, amelyek a 16. századból származnak. A búza őrlésére használt rusztikus építmények a sziget egykori gazdaságának alapvető részét képezték. Ma remek fotózási lehetőséget nyújtanak, ezért ne feledje, hogy hozza magával a fényképezőgépét!

Látogasson el Delos gyönyörű görög szigetére az MSC Cruises kirándulásán. Ez a régészeti lelőhely a gyönyörű Égei-tengerre néz, és Apolló napisten mitológiai szülőhelyének tekintik. Merüljön el ennek az ókori görög civilizációnak a dicsőségében, és fedezze fel az Oroszlánok sugárútját, a 7. századi márványszobrok hihetetlen sorát. Ezután vándoroljon a Cynthos-hegyre vezető ösvényen, hogy megcsodálhassa az óceánra nyíló kilátást.
 
Fedezze fel Mykonoszt izgalmas módon az MSC Cruises kirándulásán. Tapasztalja meg ennek a gyönyörű görög szigetnek a látnivalóit egy négykerék-meghajtású autó kényelmében! Látogasson el a Kalo Livadi strandra, ahol megmártózhat a Földközi-tengerben, vagy elnyújtózhat a homokban. Ezután látogasson el a Panagia Tourliani kolostorhoz és templomhoz Ano Mera faluban. Mielőtt visszatérne a kikötőbe, tapasztalja meg a meleg szigeti vendégszeretetet egy hagyományos görög tavernában.  Kortyoljon ouzót, az ánizs ízű pálinkát, mielőtt belekóstolna egy tányér finom előételbe.

Május 9. - Piraeus, Greece, 5. nap
2021-től Pireusz, a világ egyik legrégebbi kikötője is csatlakozik az MSC Mediterranean Cruises által látogatott kikötők listájához. A vendégek megismerkedhetnek Törökország és a Földközi-tenger keleti részének kincseivel.
 
Pireusz, az MSC Mediterranean Cruises célállomása az ókor óta Athén kikötője. Ez a város tele van hihetetlen csodákkal, köztük a Mikrolimano-öböl, Agia Triada (Szentháromság-templom) és a Régészeti Múzeum. Napjainkban Pireusz egy nyüzsgő központ, vonzó vízparti kávézókkal és éttermekkel, így ideális megállóhely a Földközi-tengeren. Használja ugródeszkaként az Akropolisz és a nagyobb Athén megtekintéséhez. 
 
Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:
 
- A Parthenon drámai romjai az Akropoliszon. 
- Pláka felfedezése
- Korinthoszi-csatorna hajókirándulás
 
A fenséges Parthenon büszkén áll az ókori Akropolisz maradványai között, a sziklaszirtre épült fellegvár 150 méterrel Athén városa fölé magasodik. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megnézze ezt az egyedülálló UNESCO világörökségi helyszínt egy rendkívüli MSC Cruises kiránduláson. Kezdje az Akropolisz-hegy tetejére való feljutással, hogy megcsodálhassa a csodálatos Parthenont, Athéné Nike templomát és az Erechtheiont. Ezután látogasson el a modern Akropolisz Múzeumba, ahol a régészeti leletek kiemelkedő kiállítása látható, mielőtt a Korinthoszi-csatorna felé veszi az irányt.
 
Az UNESCO Világörökség részét képező Parthenon megtekintése után Athén történelmi negyedébe, Pláka városába utazik. Az "istenek szomszédságaként" szeretettel emlegetett, régi utcák labirintusa az Akropolisz északi és keleti lábánál fekszik. Ezen az MSC Cruises kiránduláson számos látnivalót, köztük régészeti maradványokat és felújított neoklasszikus épületeket csodálhat meg. Merüljön el a környék klasszikus hangulatában, mielőtt elmerülne egy kis szuvenírvásárlásban. 
 
A Korinthoszi-csatorna, egy MSC Cruises kirándulás, egy keskeny mesterséges vízi út, amelyet 1893-ban fejeztek be. A Peloponnészoszt a görög szárazföldtől elválasztó csatorna népszerű látványosság és nagyszerű mérnöki teljesítmény! A csatorna két oldalát hidak sora köti össze, lehetővé téve a vasútvonal és az utak átkelését. Az autóbuszos utazás a bukolikus görög vidéken keresztül indul, majd egy kényelmes hajókiránduláson vehet részt a csatornán.

Május 10. - Tengeri nap az MSC Sinfonia fedélzetén, 6. nap
Egy új, 319 m2-es területet alakítottunk ki, amelyet zenével és tánccal tölthetünk meg. Olyan neves partnerek segítségével, mint a Chicco, a LEGO® és a Namco®, mesés új játszótereket hoztunk létre minden korosztály számára, kezdve egy izgalmas, szórakoztató vízi funkciókkal teli permetezőparkkal. És hogy még több utat kínáljunk a kikapcsolódáshoz, a pazar MSC Aurea Spa-t még több masszázshelyiséggel bővítettük.
 
A Teatro San Carlo a hagyományos vonalak ultramodern újraértelmezése. Felhívjuk figyelmét, hogy a színházba az esti előadásokra csak előzetes bejelentkezéssel lehet bejutni (a többi hajóra nem szükséges). A foglalásnak három gyors és egyszerű módja van: csatlakozzon okostelefonjával vagy táblagépével az ingyenes fedélzeti wi-fi hálózathoz, használja a hajó különböző fedélzetein található érintőképernyőket, vagy kérdezzen a recepción.
 
Mindez csak egy kis ízelítő abból, hogy mit kínálhat egy hajóút az MSC Sinfonia fedélzetén. Új élmények világát fedezheti fel a fedélzeten, napról napra, pillanatról pillanatra. 

 

Mert az MSC Sinfonia az a hajó, amelyik illik Önhöz.

Május 11. - Split, Croatia, 7. nap
A dalmát tengerparton fekvő, lenyűgöző Split kikötője Horvátország egyik sztárcsalogató városa és az MSC Mediterranean Cruises egyik fő célállomása. Merüljön el régi központjának ősi hangulatában, csodálja meg a diokleciánus kori épületeket, vagy sétáljon végig a város látványos vízpartján, és árnyékoljon be a pálmafák alatt.


Az MSC Cruises kirándulásai rengeteg izgalmas látnivalót kínálnak, többek között:

 

- A Diocletianus-palota

- KRKA Nemzeti Park

- Omis

 

Split vibráló város, hangulatos óvárosával. Az MSC Cruises kirándulása a legősibb városrészbe kalauzolja el Önt, amely divatos butikoknak, galériáknak és kávézóknak ad otthont. Split óvárosának középpontjában a Diocletianus-palota áll, amely az UNESCO Világörökség része. Ezt a hatalmas, Kr. u. 4. századi kastélyt Diocletianus római császár választotta nyugdíjas rezidenciájául, és ez adja meg a környék esztétikájának alaphangját. Ezután látogasson el a Szent Dujéba, a 4. századi katedrálisba, amely egy római császári mauzóleummal és harangtoronnyal rendelkezik. Ezután barangoljon a szűk utcákon és átjárókon, hogy magába szívja a város kultúráját.

 

Ha szereti a csodálatos tájakat, tegyen egy kalandos MSC Cruises kirándulást a gyönyörű Šibenik-Knin megyében található Krka Nemzeti Parkba. Ott lehetősége lesz arra, hogy a vadon élő állatok között sétáljon, és meglátogassa a festői Skradinski Buk vízesést. A Krka folyó pompás vizéből táplálkozó vízesés egy zöldeskék természetes medencébe zuhan. Túráját egy festői régi malomban berendezett, lenyűgöző néprajzi kiállításon fejezi be.

 

Utazzon Splitből délkeletre, Omis kisvárosába, amely azon a ponton fekszik, ahol a Cetina folyó az Adriai-tengerbe ömlik. A Cetina folyó partján tett rövid utazás után érkezzen meg a Radmanove Milnice étteremhez és piknikezőhelyhez. ez a népszerű kirándulóhely nemcsak arra tökéletes hely, hogy egy pohár helyi bor mellett élvezze a füstölt sonkából és sajtból álló helyi falatokat, hanem arra is, hogy néhány fényképet készítsen. Menjen vissza Splitbe, és fedezze fel a város látnivalóit gyalogosan, mielőtt visszatérne a hajóra.

Május 12. - Venice, Italy, 8. nap
A HAJÓ a reggeli órákban köt ki, kiszállást követően a csoport buszra száll és elindul vissza Budapestre.

 

Ár információk

A részvételi díj tartalmazza: utazást légkondicionált különbusszal (felszállási helyek: Budapest, Székesfehérvár, Nagykanizsa, M7 útvonala) · adókat, illetékeket · teljes ellátást a hajón** a választott kabinkategóriában · magyar nyelvű idegenvezetést az utazás teljes időtartama alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:
a helyszínen fizetendő kötelező borravalót

Választható opciók:
baleset- betegség- és poggyászbiztosítás · útlemondási (sztornó) biztosítás · fakultatív programok* · italcsomag · internet hozzáférés

További információk
Pótágyas kabinok lekérésre és visszaigazoltatást követően foglalhatók.

A meghirdetett csoport minimum létszáma: 20 fő, kirándulások esetében minimum: 10 fő.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk. A tengeri hajóutak esetén a hajótársaság minden esetben fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül - akár a hajóút időtartama alatt is - a meghirdetett kikötési útvonaltervtől eltérjen, ha az indokolt.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a kialakult pandémiás helyzet miatt a hajótársaságok fenntartják a jogot arra, hogy az előre meghirdetett hajótól eltérően más hajóval valósítsák meg az utazást, vagy indulás előtt - akár pár nappal - módosítsák a kikötéseket. Az ilyen jellegű cserére irodánknak nincs ráhatása.

*A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni.
**Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 

A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

Halmozza a kedvezményeket, és éljen árfolyamgarancia ajánlatunkkal! Foglalja le a fenti csoportos hajóutat az indulás előtt legalább 90 nappal - így utasonként 19 900 Ft kedvezményt biztosítunk! Spóroljon többet: fizesse ki az árat foglaláskor egy összegben, és irodánk további 5% azonnali engedményt biztosít (amennyiben a foglalás az indulást megelőző legalább 150. napon megtörténik). Így nem csak a kedvezményeket halmozhatja, de az irodánk árfolyamgaranciáját is élvezheti a részvételi díjra, és nem kell izgulnia az euróárfolyam ingadozásai miatt.

Hírlevél feliratkozás