Nyaralni.hu, minden, ami nyaralás
Telefon, e-mail ikon
06 20 56 99 609, 06 20 617 6069
nyaralni@utazasparadicsom.hu
Útajánlat kereső
Jobb oldali menü
Pár szó Rólunk


KEDVES UTASAINK!


MKEH engedély számunk: U001279

Családi vállalkozásunk sok éve már e helyen működik, ügyfeleink nem kis megelégedésére. Munkatársaink több éves, évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek, mely garancia minden utasunk számára, hogy a pénztárcájuknak és vágyaiknak a legmegfelelőbb utazást megtaláljuk. Nem kis feladat több százezer lehetőség közül kiválasztani Önnek, Önöknek a legjobbat. Naponta frissülő honlapunkon, csaknem az összes hazai, legálisan működő utazásszervező összes ajánlata megtalálható. Számtalan egyéni kedvezményt tudunk biztosítani.

A szolgáltatásunk lényege, összes ajánlata a teljes utazási választék egy helyen történő feldolgozása és értékesítése. Komoly háttérrel több éves, vagy évtizedes múlttal rendelkező magyarországi és nemzetközi utazásszervezők útjait értékesítjük szerződéseink révén. Több mint 70 partnerrel állunk kapcsolatba, akikkel szoros együttműködést alakítottunk ki az évek során.

Ebben az évben bővítettük belföldi ajánlatainkat, melyet munkatársaink úgy állítottak össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
Kínálatunkban a falusi turizmus, a wellness-, gyógy-, kastély hotelek, vízparti üdülések teljes választéka szerepel.

Komplex szolgáltatást nyújtunk, egyéni vendégeinknek, csoportoknak, baráti társaságoknak, egyesületeknek. Cégek részére komplett utazási ügyintézést, dolgozóik üdültetésének bonyolítását vállaljuk, üdülési csekkek elfogadásával. Egyéni és csoportos szállásfoglalások. Az utazási csomagokat partnereink legkedvezőbb ajánlatai alapján állítjuk össze.

Törzsutasainknak az aktuális akciók, kedvezmények igénybevételén túl kisebb-nagyobb ajándékokkal kedveskedünk. Az egyéni, illetve szervezett utazásokon kívül repülőjegyeket, kedvező utasbiztosítást is értékesítünk.

Legnagyobb elismerésnek tekintjük, ha utasaink ismételten minket választanak.

Állandóan frissítjük kínálatunkat, folyamatosan megjelentetjük akcióinkat, érdemes tehát felkeresni újra és újra oldalainkat.
 

 

Őszintén reméljük, hogy Önt is hamarosan utasaink között üdvözölhetjük!


Hírlevél feliratkozás